Pentru ca este un sentiment uman, iar acestea au puncturi terminus, oricat te-ai chinui sa le elimini.Si,de la un anume punct, niciun sentiment uman nu poate deveni mai puternic.Doar prin artificii ipocrite si nesincere, dar acestea nu prea merita luate in calcul.Interesant e ca mereu, sentimenele negative merg mult mai departe decat cele pozitive, in sensul ca au o crestere nu doar spectaculoasa, ci si un varf mult mai mare.Paradoxal sau natural, nu stiu exact.
Iar simpatia, stagneaza, pentru ca nu poate trece printr-un proces de metamorfozare, care s-o transforme in ceva mai mult.
Man, stai, stai! Gandesti prea mult ne iei cu metamorfoza, cu puncte terminus, cu sentimente negative cand explicatia poate fi mult mai simpla, poate a aparut obisnuinta poate a aparut o alta persoana care iti e mai simpatica, sunt mai multi factori care determina diminuarea simpatiei fata de cineva sau ceva dar nu ne lua vere cu procese de metamorfozare.
Ha ha.
Lol.
Știi ce e amuzant? Că n-am glumit.
Știu.
Tocmai.
Nimic nu e mai amuzant decât o realitate amuzantă (deși ai fost cam pesimist).
Datorita modului sau de a fi, de a se schimba, raportat la asteptarile tale.
D-aia nu mă mai iubești tu pe mine...
A,da?! Subtil mod de a-mi face observatie, mister!
Subtil mod de a te eschiva, pasând atenția în curtea mea. Miss. Crezi că eu nu mă prind, da' mă prind.
Posibil,dar fara intentie...inchipuie-ti daca as fi vrut.Nu-mi place sa fiu in centrul atentiei, nu e stilul meu.
Pentru ca incepi sa o cunosti pe acea persoana si iti dai seama cum e ea de fapt, ca e diferita fata de cum o credeai, iar atunci nu mai ai aceiasi parere pe care o aveai la inceput si prin urmare simpatia ta fata de ea scade sau chiar dispare si se poate ajunge chiar la ura si dispret.
Nu stiu daca pot spune o cauza clara. Si mie mi s-a intamplat ca la un moment dat sa incep sa nu mai admir o persoana ca la inceput. Exista anumiti factori care influenteaza admiratia ta fata de o persoana.
Uneori, daca simpatia nu este impartasita..ne saturam sa tanjim prea mult timp dupa atentie. Dar daca este impartasita, ea se transforma incet-incet in iubire. :*
AlexandraAle121 întreabă: