Nu stiu daca pot spune o cauza clara. Si mie mi s-a intamplat ca la un moment dat sa incep sa nu mai admir o persoana ca la inceput. Exista anumiti factori care influenteaza admiratia ta fata de o persoana.
Pentru ca este un sentiment uman, iar acestea au puncturi terminus, oricat te-ai chinui sa le elimini.Si,de la un anume punct, niciun sentiment uman nu poate deveni mai puternic.Doar prin artificii ipocrite si nesincere, dar acestea nu prea merita luate in calcul.Interesant e ca mereu, sentimenele negative merg mult mai departe decat cele pozitive, in sensul ca au o crestere nu doar spectaculoasa, ci si un varf mult mai mare.Paradoxal sau natural, nu stiu exact.
Iar simpatia, stagneaza, pentru ca nu poate trece printr-un proces de metamorfozare, care s-o transforme in ceva mai mult.
Uneori, daca simpatia nu este impartasita..ne saturam sa tanjim prea mult timp dupa atentie. Dar daca este impartasita, ea se transforma incet-incet in iubire. :*
Pentru ca incepi sa o cunosti pe acea persoana si iti dai seama cum e ea de fapt, ca e diferita fata de cum o credeai, iar atunci nu mai ai aceiasi parere pe care o aveai la inceput si prin urmare simpatia ta fata de ea scade sau chiar dispare si se poate ajunge chiar la ura si dispret.
Man, stai, stai! Gandesti prea mult ne iei cu metamorfoza, cu puncte terminus, cu sentimente negative cand explicatia poate fi mult mai simpla, poate a aparut obisnuinta poate a aparut o alta persoana care iti e mai simpatica, sunt mai multi factori care determina diminuarea simpatiei fata de cineva sau ceva dar nu ne lua vere cu procese de metamorfozare.
Subtil mod de a te eschiva, pasând atenția în curtea mea. Miss. Crezi că eu nu mă prind, da' mă prind.
Posibil,dar fara intentie...inchipuie-ti daca as fi vrut.Nu-mi place sa fiu in centrul atentiei, nu e stilul meu.
Știu.
Tocmai.
Nimic nu e mai amuzant decât o realitate amuzantă (deși ai fost cam pesimist).