Din nesimţire si batjocură! Dar mai găseşti şi oameni ca lumea.
O zi bună.
Întrebări... nu știu de ce ar posta in batjocură, probabil ca să se amuze ei înșiși (dacă pe altii nu reușesc).
În privința răspunsurilor date mai mult în silă, mă gândesc că e "goana după punctaj" sau după...tricoul ăla. Mă întreb câți vor avea curajul să se fălească cu el la vară... purtându-l pe stradă.
Stii ce am vazut in ultima vreme? Unii au pagini pe fb gen "razi cu lacrimi" si isi fac cont aici, pun ei o intrebare "amuzanta" dau print si apoi posteaza acolo pe fb zicand ca a postat altcineva..ca sa faca like-uri!
La fel cum mă enervează pe mine întrebările inutile ce conţin litere lipsă.
Unele răspunsuri sunt puse la batjocură fiindcă proprietarul întrebării merită din plin să se facă mișto de el. Întrebările la batjocură mă enervează și pe mine, într-adevăr.
În altă ordine de idei, se scrie "unii".
Le palce sa fie mai ironici si sa se bage in seama aiurea.Au mintea in ceata si sunt frustrati de relitate! Asta nu are nici o relevanta, incearca sa-i eviti si sa nu-i bagi in seama, le dai si mai multa apa la moara...
Lipsa de ocupatie. Le place sa se bage in seama, si chiar daca nu ii intereseaza subiectul, comenteaza! Crede-ma, m-am certat cu o astfel de persoana pe TPU!
Gluma Badjocura. Macar cei care fac glume au bunul simt sa le puna la categoria potrivita.
LisaJulie întreabă: