"Drept dovadă, persoană despre care s-a făcut un scandal pentru faptul că a zis că nu vrea copii e femeie. "
Presiunea e pe femei pentru ca ele duc sarcina, ele cresc si educa copiii. Pentru barbati, procesul tehnologic e acelasi fie ca concep fie ca doar se distreaza. Si acolo se termina totul.
Daca barbatii macar s-ar ocupa de copii, ar fi mai atenti la sex. Nu mai zic daca ar trebui sa duca sarcina. Atunci toate s-ar schimba radical. Nu ar mai sufla o vorba despre cat de fericite fac ei femeile.
Ptr ca asa au vrut marii smecheri ai lumi candva, sa faci copii sa aiba cat mai multe slugi sa le munceasca pe nimic.
Asa ca, ca sa te faca sa le faci slugi cat mai multe, au inoculat omului ca e rau, egoist, nu poate fi fericit daca nu face copil.
E manipulare politica si lumea nu se prinde.
Plus ca de ce nu e bine sa fi si egoist? Adica de ce e rau sa te gandesti si la tine in primul rand? De ce sa fi bun doar daca folosesti altora?! Nici asta nu si-a pus lumea problema.
"aaaa, nu-s okey, ca sunt egoist", si daca sunt ce?
Adica ti s-a bagat in cap ca daca te gandesti la tine, esti om nasol.
Cand de fapt toti facem asa. Chiar si cand iubesti pe cineva, iubesti ca in primul rand iti face tie bine, te face fericit, nu o faci asa neconditionat cum pare.
Asa au facut la sclavi pe vremuri, au scos ca daca fugi de la stapan esti bolnav mintal.
Asa ca omu ca sa nu se creada bolnav, nu mai fugea din propria initiativa.
Fraierii se lasa indoctrinati si nu se prind.
Ca daca stai sa te gandesti poti fi f fericit si fara copii, ai mai mult timp de tine, de partenerul tau, mai putine griji, etc.
Mai ales ca din contra, de multe ori cand apare copilul apar si problemele in familie, un psiholog zicea ca un copil poate insemna 50 % divort.
Femeia e preocupata doar de copil, ba se ingrasa si nu mai slabeste, plina de stres, barbatu se supara ca nu ii mai da atentie, sex, multe nici nu prea mai au pofta de sex dupa nastere.
Dar....trebe sa servim celor bogati, nu? Ca de acolo a plecat treaba, ideea in sine.
Pentru ca sunt spalati pe creier, indoctrinati si pentru ca..."cainele moare de drum lung, iar prostul de grija altuia".
"Unii oameni" nu prea detin inteligenta, in schimb detin principii crestine, din zonele rurale.
Adica sunt niste incuiati.
Femeile care nu isi doresc copii, nu fac nici un rau nimanui, nu pot fi denigrate pentru treaba asta.
Mi se pare naspa ca fac copii alea cu 10 clase in corigenta, care nu-s in stare sa raspunda la intrebarile unui copil, nu ca unele au decis sa nu faca.
"Adică nu ai cum să fii egoistă față de o persoană care nu există."
Asta e cea mai stupidă chestie pe care am auzit-o până acum; dar din nou, tu militai pentru includerea în programa de bac a unor semianalfabete și a fițuicilor lor de bârfe în virtutea faptului că au o gaură între picioare, deci nu mă mai miră nimic de la tine.
"Plus că pe bărbați nu se pune atât de multă presiune."
Da, deoarece femeia a fost creată spre a face copii și acesta e rolul ei principal; orice altceva (inclusiv cariera sau studiile sau distracție) cade în plan secundar.
Eu nu am considerat crezut niciodată de nimeni o așa prostie.
Este corpul, trupul, sufletul, inima acelei femei ce face viața ei. Eu n-am niciun drep să consider așa ceva pentru o femeie dacă nu-și dorește copii sau familie este alegerea acelei femei atâta tot.
Cu ce drept trag eu la răspundere un om dacă își dorește sau nu copii? Face ce vrea acea femei fată dacă își dorește sau nu copii punct. Trebuie sa fi bolnav mintal cu Adevărat sa tragi un om la răspundere să-l obligi, forțezi, aibă copii...
Pentru că suntem o țară profund religioasă unde scopul femeie e considerat acela de a face copii... "Marii" credincioși nu prea pun cont pe femeie că persoana ci că pe roaba bărbatului.
Femeia a fost creată și cu rațiune. Rațiunea mă face să gândesc, așa că rolul meu este ce aleg eu să fac în viața mea. Dacă Dumnezeu ar fi vrut să am acest rol principal, adică cel pe care l-ați zis dumneavoastră, nu mi-ar fi dat rațiune și m-ar fi lăsat ca pe un animal pentru că așa mi-aș fi putut îndeplini rolul principal foarte ușor și nu m-aș fi gândit dacă vreau sau nu. Eu decid ce este pe plan secundar și ce este pe plan principal în viața mea.
Cât despre ce ați spus legat de ce am vrut eu pentru bac, atâta timp cât cred că nu ați citit cărțile autorilor actuali, nu puteți să vorbiți pentru că e aiurea să vorbiți despre un subiect despre care nu sunteți informat.