| AcoloUndeViselePleaca a întrebat:

De ce unii oameni se sinucid daca "pierd un tren"? happy

Răspuns Câştigător
| SparkleO a răspuns:

Salut

In opinia mea, oamenii care se sinucid pentru ca "au pierdut trenul" sunt doar niste bolnavi psihici, sau au probleme mari cu dragostea, stii, iubita e in tren, pleaca, nu ma mai vrea, nu mai suport... unde e lama? ai vazut lama?

NU!

insa, din FERICIRE, aceste cazuri sunt RARE. exista oameni care isi pierd toata ziua ca sa consoleze o persoana, sa ii bage cu palnia curaj si incredere in inima...

9 răspunsuri:
| TheDarkQeen13 a răspuns:

Nu cred ca se sinucid...

| AcoloUndeViselePleaca explică (pentru TheDarkQeen13):

Vad ca esti vie, si tu probabil ai pierdut multe trenuri, dar esti fata desteapta!
Gandeste-te de ce ai renunta sa mai mergi la bucureti daca pierzi un tren? Il poti astepta pe celalalt si tot ajungi!
Vezi cat de aiurea e faptul ca unii renunta daca nu reusesc din prima?

| d182 a răspuns:

Tu chiar crezi că oamenii care se sinucid pentru ca li s-a întâmplat ceva ce tu nu consideri foarte grav, o fac DOAR din cauza acelui lucru?
nimeni nu se sinucide DOAR pentru că 'pierde un tren'.

| andr33hk a răspuns:

Parera mea este ca sunt tineri (in mare parte) care fac asemenea lucruri des de la o vreme. Daca nu ma insel "pierd un tren" pentru ei e mai presus decat familia, ceea ce nu e bine. In momentul plecarii trenului, devin orbi si ar face absolut orice pentru ca trenul sa revina in statie, asa ca apeleaza la sinucidere.

| BeHappyAndSmile a răspuns:

Nu se mai gandesc la nimic in momentul ala se simt epuizati, devastati, complet distrusi.Sti sentimentul ala cand esti foarte plictisit si nu ai chef de nimic? ei au senzatia aia de mii de ori mai puternica. Nu realizeaza ceea ce fac...asta e parerea mea.

| Diabl0 a răspuns:

E in ei, chestia asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am crezut initial ca te referi la a pierde o oportunitate, o sansa. Am vazut ghilimelele.
Insa daca e vorba literalmente de a pierde trenul, nu e cine stie ce. Am vazut destui oameni care au pierdut trenul sau chiar l-au luat pe cel gresit, ba unii chiar au ramas in tren prea mult la ce poate CFR-ul sa ofere. Unii se intristeaza pentru ca au dat bani aiurea, altii ca au pierdut timpul, vor intarzia la un eveniment important, chestii de genul asta. E departe gandul de a te sinucide. Mai grav e sa intarzie trenul prea mult la destinatie decat sa-l pierzi tu.

| ascovit a răspuns:

Dar vai, viata lor este o drama continua, li se intampla mereu lucruri rele si ei nu au facut nimic sa merite asta... si pana la urma si-o fac cu mana lor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca-s nebuni

Întrebări similare