Mie personal nu imi placeau, doar cand eram la gradinita ma duceam si o data in clasa a VIII-a ca m-a obligat tutorele meu si mi-am luat bully de la cativa colegi. Si nici cu banii nu stateam prea bine, dar tot am mers. E din cauza ca profesorii si parintii cred ca poti invata ceva daca te duci o data pe an intr-un oras diferit la niste muzee si locuri din acel oras, dar o mare parte din elevi (sau chiar toti) uita informatiile pe care le invata in muzee si pe unde se mai duc. Un om nu poate inmemora niste informatii pe care le considera plictisitoare sau inutile (sau ambele). Dar sunt si elevi care vor sa inmemoreze acele informatii dar nu au memoria buna. In plus, multi elevi sunt deja extenuati de la scoala... teme, teste, examene, proiecte, de invatat in general pentru ca profesorii îi asculta pentru a obtine note, in afara de teste... Excursiile mai au si rostul de a te delecta, socializa si petrece timp cu colegii si prietenii tai si de a cunoaste persoane noi.
Nu stiu, dar la mine a insitat, tu stii ce bataie am luat la banchet in clasa a 8a? Si nu e caterinca