Buna!
Materie multa, profesori exigenti sau colegi enervanti.In plus, trezitul devreme care pentru unii e un chin.Sunt multe motive, iar adolescentilor in general le place sa piarda vremea aiurea pe internet sau pe afara decat sa stea 6 ore nemiscati in banca, iar apoi sa mearga acasa si sa invete.Li se pare plictisitor...
Bye!
Pentru ca nu inveti nimic bun, nimeni nu se ocupa in mod deosebit de tine, esti obligat sa inveti ce nu te intereseaza pe viitor si multe altele.
Dعanalexandra scuze ca nu ți-am dat funda dar a răspuns altcineva primul.Dar ți-am dat voturi.
Deoarece sunt foarte slabi la invataturi sunt prea distrati o urasc din motivele lor personale adica:nu le place sa invete, se plictisesc si sunt foooarte leneeeesi avem cateva exemplare in clasafundita te rog?
Poy pentru ca a le place scoala inseamna sa invete sh il loc sa invete mai bine un fotbal sau la disco...nu toti gand la fel
Eu zic ca la cei care nu le plzce scoala eu zic sa stea acasa (ziceti parintilor sa nu va duca sau sa kiuluti)mie unu imi place scoala