De moarte, ma ingrozeste faptul ca o sa ajung la un moment dat acolo, in intunecime(desi nu voi stii nimic)Uneori imi este teama de ziua de maine.Imi este frica sa nu pierd pe cineva drag, atunci as fii pierduta de tot, fara remediu.De dezamagiri imi este frica si de persoanele releDe cei care impusca la tot pasul.de multe!
De moarte.insa stiu ca toti ne ducem odata si-odata... mi-as dori sa traiesc vesnic insa pacat ca asta nu se poate.aaaa...si mai imi este frica de gandaci
pupici
Sa nu pot ajuta persoanele la care tin atunci cand au nevoie de mine. Pentru ca cei dragi sunt cei mai importanti pentru mine.
Cel mai mult ma tem sa nu ajung orb. Nu stiu cum as putea trai fara sa gust natura zi de zi si fara sa ii vad pe ceilalti. Mi se pare un scenariu mai rau chiar si decat moartea privita din perspectiva unui om care inca nu a invatat sa traiasca.
Cel mai mult ma tem sa nu ajung orb . Nu stiu cum as putea trai fara sa gust natura zi de zi si fara sa ii vad pe ceilalti . Mi se pare un scenariu mai rau chiar si decat moartea privita din perspectiva unui om care inca nu a invatat sa traiasca .
De o boala care sa imi mutileze aspectul fizic sau intelectul mai mult decat de moarte, daca mor, oricum nu o sa mai stiu nimic. Daca surzesc sau ajung invalinda (sau multe altele + sau-ri)ma va afecta pe toate planurile tot restul vietii.
La mine fricile se confunda cu tristetile in asa hal incat granitele lor tremura si nu stiu...
bacemi, incearca in timpul liber sa-ti legi o esarfa la ochi, jur ca nu glumesc, senzatia e aproape senzuala, vei fi cotropit de viata si nu de panica:sunt atatea sunete in jur, unele de-a dreptul amuzante, si mirosuri si...ma rog, de ce nu incerci? asta nu e frica ce ai tu, e o adevarata provocare!
mengele, dar ne antrenam zilnic pentru treaba asta cu singuratatea, oricat de grupati am sta, oricat spirit de gasca ne-ar trece prin vene, exista acolo, in celula 0 loc neocupat.
De cancer.mai demult mi-a spus cineva ca voi muri de cancer in chinuri groaznice
De ce mi-a fost mai frica de aia nu am scapat
Sa il pierd... dar tot a vrut sa ne desparta soarta
Pai...cum s-ar spune ai frica doar de Dumnezeu!
Si de ce iti e frica de aia nu scapi...deci nu as vrea sa insirui ca imi e frica sa raman fara nimeni langa mine, si toate chestiile alea care nu te fac un om normal Pai