Poate că nu trebuie să fie bine, poate pentru unii viața trebuie să fie majoritar rea.Motivul pentru care merită trăită e diferit pentru fiecare dintre noi sau poate că nu trebuie un motiv. Poate că pur și simplu a trăi e motivul vieții.
Noi trebuie sa fim întotdeauna optimiști și sa vedem și lucrurile pozitive altfel va fi mai rău pentru toată lumea! Viața merita trăită pentru a invața ceva din ea! Sa ajuți oameni și asa nu îți va părea rău că ai trait
Că trebuie să te obișnuiești cu ideea că o perioada trebuie sa fii puternic nu fericit cum ți-ai dorit. Stai liniștit că nu va fi așa toată viața ta, când te aștepți mai puțin viața ta se va putea schimba radical în bine.
Crezi că la vârsta de 33 ani se mai poate schimba ceva? Pot zice că am eșuat în viața pe toate planurile, nu am vreo calitate sunt și urat din punct de vedere fizic!
Contrează sa fii deștept nu contează așa mult că ești urat, te poți îmbunătăți puțin și să mergi la sala. Daca de mâine iti impui sa schimbi ceva se poate! Daca nu, nu se poate!
Și eu sunt ca tine de la anxietate nimic nu mi-a ieșit, dar nu mă dau bătut. Contează cum te raportezi la probleme și dacă vrei să schimbi ceva, mentalitatea poate face diferența.
Eu cred ca pentru unii oameni, suferinta este tot ce au. Si vor suferi pana in ziua cand vor muri. Ei nu se vor bucura niciodat si fiecare zi din viata lor va fi doar inca o zi de chin si de tristete. Suferinta te poate face foarte bun, foarte rece sau foarte rau. Depinde cum vezi tu lucrurile.
Pentru mine are sens viața pentrucă eu am un loc de muncă cinstit îmi câștig existența îmi câștig traiul și am momente bune și rele în viață ca ori și cine...
Cipi1212 întreabă: