Pentru că bărbații tin mai puțin la imaginea lor decât femeile. Sau daca țin la imaginea lor se axează pe alte aspecte decât parul. Plus că părul vopsit se vede că e vopsit, mai ales după ceva timp. Ar arata penibil și ar trăda o lipsă de încredere în sine.
Nu se vopsesc barbatii pentru ca nu sunt interesati de asemenea lucruri. E ironic sa realizezi ca barbatii, care nu aud aproape niciodata cuvantul „frumos" intr o propozitie in care subiectul sunt ei, nu isi dau interesul de aspectul lor desi ar avea motive, iar femeile care aud asta aproape mereu, nu se multumesc cu ceea ce aud si cauta si mai multe moduri de a iesi in evidenta. Totusi, exceptand punctul asta de vedere, nu e considerata de societate o chestie normala ca un barbat sa se vopseasca ( desi cum am spus, oricum nici nu exista un interes real pentru asa ceva ). Pe langa asta, nu cred ca acea vopsea ar prinde corespunzator si chiar daca ar face o, parul creste si ar trebui sa se vopseasca relativ frecvent, lucru care din nou nu e chiar pe gustul barbatilor ( in ceea ce priveste situatiile de genul, lene ). Majoritatea cred ca nici nu ar avea destul timp pentru a se ocupa cu o chestie atat de banala, mai ales faptul ca albitul de obicei apare la persoanele mai in varsta ( atentia nu cred ca e scopul lor principal in perioada aia vietii ).
Pentru că părul nu e totul în viață și bărbații vor prefera întotdeauna să fie naturali decât vopsiți și dați cu tot felul de gleturi.
Singurele creme cu care mă dau sunt cele pentru bărbierit, spumă și after shave, de restul nu am nevoie și uite că trăiesc bine-merci și fără ele.
Pe tine te-ar atrage femeile daca ar fi toate albe, nevopsite? Ma refer la cele mature, desigur.
Dacă sunt naturale da. Când o femeie se vopsește, se dă cu tot felul de machiaje și creme, de fapt vrea să pară ceea ce nu este. E ca și în societate, unde mulți se dau cine nu sunt și după aceea se întreabă de ce nu sunt fericiți...