Si mie mi s-a intamplat, dar aveam in continuare emotii sociale, dar nu simteam nimic cand era vorba despre moartea cuiva drag, revederea unei persoane dragi de multa vreme, un animal nou, un loc nou, persoane noi in prezenta mea, cunostinte noi. Dar am trecut, am momente cand sunt plina de optimism doar pentru cateva secunde apoi negativism. E ciudat oricum la mine, uneori ma sitm bine, uneori am o frica irationala, in general gandesc negativ. e aiurea... Eu zic ca e mai bine sa nu simti nimic decat sa sari pentru orice fleac, cărunțești degeaba.
Sociopatie e un termen dat de societate, in realitate nu ai decat un suflet inghetat/inchis. Un psihoterapuet sau bioenergetician(mai recomandabil) ti-ar descurca itele cu usurinta si ai afla si tu cauzele suferintei care te-au determinat sa fii omul de gheata. Emotiile/ trairile sunt ceva normal(unii refuza sa le mai din cauza suferintei constiente sau nu). Acum ca vrei sau nu sa iti vindeci mintea si sufletul de cauzele ce au determinat aceasta inchidere este doar alegerea ta. Toate cele bune.
Sunt sigur ca daca ai putut recunoaste ca ai o problema rezolvarea va fi mult mai usoara cel mai bine in ciuda unor probleme fia\nanciare cred trebuie sa mergi l unpshicolog cateva sedinte si gata