Cand eram eu mic erau 5 smecheri periculosi in tot cartierul, acum sunt cate 30 de ''smecheri periculosi'' pe fiecare scara de bloc.
sa moara mama ma uit la pustanii astia 15 ani si 15 kile cum injura si zic ca taie ca fac, ca ***, dar daca bate vantul mai tare s-a terminat smecheria ii gasesti prin copaci.
un smecher cu adevarat periculos niciodata nu o sa faca atmosfera cum zici si tu. Asta e societatea lipsa unei educatii bune de acasa.
"daca bate vantul mai tare s-a terminat smecheria ii gasesti prin copaci."
Iti inteleg vehemența.
Este vorba despre frustrarea lor personală.
De fapt sunt total nemultumiți de ceea ce vad in oglinda.
Cei care au acest comportament isi striga impotenta.
Mi se pare ca tu esti singurul cu atitudine de meltean care singurele lucruri pe care le-a ridicat, au fost galetile cand a dat la porci, ca il obligau parintii.
S-a bagat si ultimul pr0st in seama ca de ce nu.
Vezi ca ai gresit locatia, treci acasa: https://www.youtube.com/watch?v=gPbVRpRgHso&t=36s
Eu ti-am mai spus tie, nu mai subestima un om dupa kg si inaltimea lui sau statutul financiar pentru ca nu stii ce ciocanar undercover este ) si cel mai indicat ar fi sa nu sari la bataie ca nu stii cum te rastorni fix cu un d-asta ) ia-o mai usor ca muschii nu te ajuta deloc la un conflict d-asta, adica pe mine unul ma amuza mai tare musculosii astia care se cred batausi dar ei au tras doar de fiare toata viata si nu stiu sa dea un pumn corect, genul ala de ii bate si sacul dar isi umfla muschii cu altii mai mici, am avut de-a lungul timpului contre cu fix genul asta de oameni. Pe de alta parte nici genul asta de tarani nu sunt de tolerat de care zici tu, tarani prin comportament mai ales cei care isi varsa frustrarile pe oameni nevinovati .
Cred ca am specificat clar in intrebarea mea ca si eu am facut un sport de contact, si cred ca am fost destul de explicit cand am intrebat "de ce pErSoaNele care nu aU fAcuT in ViAta Lor un sPoRt de cOnTaCt Si nu Stiu sa deA cu pUmNuL aU atAta inCreDeRe de sInE sI AtaT tupeu"
Sa zicem ca tu esti un caz care stie sa se apere daca ai facut sport de contact dar multi musculosi merg pe premisa asta desi nu au in spate vreun sport de contact si nici batausi nu sunt, ci merg pe premisa "muschii mei minte nu are" ).
Cat despre cei de care zici putem spune doar ca d-aia au tupeu pentru ca nu au practicat, nu stiu ca bataia doare si nu au simtul realitatii.
"Cat despre cei de care zici putem spune doar ca d-aia au tupeu pentru ca nu au practicat, nu stiu ca bataia doare si nu au simtul realitatii"
Exact, iar asta se mai aplica si celor ce nu fac sala dar vorbesc cat de ușor e
anonim_4396 întreabă: