| nestasss a întrebat:

De fetelor le place sa faca cumparaturi?

18 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Ca sunt materialiste si le plac banii.Sa nu aud ca-mi comenteaza careva ca stiu sigur ca toate asta ganditi.

| VadTot a răspuns:

Este un gest strict feminin!
Majoritatea femeilor cheltuiesc Banii Fraierilor de langa ei! De Aceea Orice femeie isi doreste un Barbat Nu doar Bine dotat fizic dar Mai mult de atat sa fie dotat si Financiar mai ales in ziua de azi! Cand Fraieri Se Gasesc la tot Pasul! Sti Uneori Regret ca sunt Baiatlaughing)Dar numai am ce face! Asta e! Raman la statutul de Finantator."laughing)Esti lamurita acum?

| xBya a răspuns:

Pentru ca ele merg dupa zicala 'imbracamintea face omul'. Gresit. Majoritatea femeilor cred ca daca se imbraca cu haine scumpe vor atrage atentia barbatilor, iar din pacate sunt mult incurajate de unu' altu' care arunca priviri deocheate, fluiera dupa ele (ca dupa caini) etc. N`o sa prea vezi barbati care sa se intoarca dupa una mai modest imbracata.
In concluzie, daca femeile n`ar mai face cumparaturi si nu s`ar mai aranja nu v-ar mai atrage atentia, deci nu mai comentati atat.

| Paulla a răspuns:

Nu ştiu, mie nu-mi place să irosesc ore prin magazine.

| xBya a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Uite comentez eu! laughing si nu zic ca nu`mi plac banii, ca pana la urma cui nu`i plac? Dar nu asta e adevaratul motiv pentru care fetele/femeile fac shopping. Asta e felul lor de a atrage, prin vestimentatie. Barbatii atrag prin bani, masini s.a.m.d. Nu vad care e problema atata timp cat barbatilor le plac femeile frumoase, iar femeilor le plac barbatii cu bani.hee hee

| Paulla a răspuns (pentru xBya):

Eronat, majoritatea bărbaţilor oricum nu fac difereţa dintre o haină scumpă şi una ieftină, decât dacă se uită atent. Apoi, hainele scumpe nu arată neapărat şi mai bine.
În concluzie, ai tras o concluzie greşită. Nu-i obligatoriu să-ţi torni jumate de tub de fond de ten pe faţă şi să te îmbraci cu cele mai 'şmechere' haine ca să atragi atenţia. Apoi, e trist dacă sunt persoane care nu pot atrage atenţia altora decât prin vestimentaţie. Depinde şi ce tip de oameni vrei să atragi, totuşi.

| FaraIdeiDeNume a răspuns:

Eu sunt fata si urasc sa stau la cumparaturi, sa caut prin magazine ore in sir, sau poate sunt vreo ciudatenie scuipata de univers laughing. Pai fetelor le place sa faca cumparaturi, ca sa fie la moda, sa atraga baietii si invidia celorlalte fete. Probabil thinkinglaughing...

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru xBya):

Eu unul nu ma indragostesc de o fata care se imbraca frumos sau numai stiu cum.Eu de obicei ma indragostesc de ochi si zambet, dupa restul e de prisos.Prost o fi barbatul care intretine femeia pentru ca nu merita. Daca vrea bani, sa munceasca.Nu sa-si rupa altii spatele ca sa aiba ea ce sa cheltuie si sa stea acasa si sa fie rasfatata.
Fetele independente sunt cele mai inteligente fete.

| xBya a răspuns (pentru Paulla):

Eu nu contest comentariul tau, dar sa fim seriosi. In primul rand, prin 'haine scumpe' m`am referit la haine de calitate. Nu carpe, adica. In al doilea rand, nu am spus nimic de cat machiaj, fond de ten etc. trebuie sa folosesti pentru atentie. Prin 'a se aranja' nu ma refeream neaparat la ceva artificial, nenatural, numai in unele cazuri. Da`mi voie sa nu te cred daca tu zici ca inainte sa iesi afara nu te dai cu putin rimel, lipstik, ceva acolo. Si nu am zis ca barbatii aleg femeile pe criteriu de imbracaminte, ci ca unii indivizi de pe strada se uita 'altfel' la tine cand esti mai gatita. Trebuie sa recunosti ca oricine arata mai bine in niste haine dragute, iar uneori look`ul ii da pe spate pe unii barbati. Cu asta nu mi-am exprimat modul de a gandi, stai linistita, caci eu nu apelez la haine pentru atentie, dar sunt cazuri, totusi.

Asta deja e punctul tau de vedere, dar am spus de cazuri, in general. Ca exista. Si am vazut nu numai o data baieti care respingeau, nu tratau cu acelasi respect fetele imbracate mai modest.

Stiu si eu cazuri din astea si baieti de aia sunt pur si simplu terminati.Vor o fata care sa se laude la prieteni, nu cuminte, de casa.

Asta`i lumea, si mie mi se face scarba uneori. Da` cum zicea cineva: ce sa si faci? laughing

Vor realiza odata si odata ce le-au trecut printre degete laughing.

Sa speram. Ca si cu oamenii din ziua de azi... vai s`amar. Caracter-0, numai golani plini de ei si de fite care nu stiu sa spuna o propozitie fara 'aia a mea', 'duca`se in aia asa'. La ce sa te astepti de la astia? laughing

| Paulla a răspuns (pentru xBya):

Hainele de calitate nu-s neapărat scumpe, deşi, în general sunt. Da' nu văd de ce ar trebui să-mi petrec ore prin magazine ca să-mi aleg haine de calitate, doar nu-s cretină, mă pot hotărî pe loc.
Ştiu că n-ai spus nimic de machiaj, dar tu consideri că atenţia altora ar trebui atrasă prin aspect, iar asta spune destule. Dacă mă crezi, dacă nu mă crezi -mi se rupe. Oricum, n-am spus că nu mă machiez; o mai fac, când mă apucă cheful. Dar ca fapt divers nu suport rujurile, lipstik-urile şi în general tot ce vine pe buze.
În general atât tipele cât şi tipii care-şi pierd 2 ore în fiecare dimineaţă ca să se aranjeze sunt piţipoance şi cocalari care nici n-au fost în stare să ia bac-ul. Din categoria asta fac parte şi acei 'unii' a căror primă prioritate e să vadă de la ce firmă eşti îmbrăcat/ă.
Acum, să nu se înţelegă greşit, şi pe mine mă interesează cum e îmbrăcat cineva, că denotă multe despre caracterul său. Dacă are un tricou cu Slayer sau COB suntem prieteni, dacă are un tricou cu Guţă poate să se ducă-n mă-sa. Da' nu suport să văd persoane care stau jumătate de oră până se hotărăsc cu ce să se îmbrace, de parcă ar fi retardate.

| Paulla a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

'Prost o fi barbatul care intretine femeia ' Proastă şi femeia care se lasă întreţinută. Pentru mine, a accepta să stai pe banii altuia e tot una cu a accepta să-i fii inferior/inferioară(excepţii fac cazurile în care ţi-a luat foc casa sau ceva şi stai pe un termen limitat, până te repui pe picioare).

| εʟʟα1Зcσσʟ a răspuns:

Ore de ce?!laughing Pentru ca asa suntem noi apare ceva interesant si imediat mergem la mallaughing

| xBya a răspuns (pentru Paulla):

Aici e vorba si de cat il duce mintea pe fiecare. Ca un om bine la cap nu va sta cu orele sa se pregateasca. Dar aici, in 'superba' noastra tara, plina de oameni care mai de care mai 'inteligenti', 'culti', care tind sa traiasca intr-un mod cat mai 'eficient', mai 'prosper', am intalnit o multime de oameni care`mi fac viata un calvar prin simplul fapt ca respira. Aceiasi oameni care poarta haine de la te miri ce firme si striga in gura mare pe strada 'Ioanie, hai aci ca m`o trombonit asta'. La entitati de genul m`am referit cand am spus ca se iau dupa ce`i pe dinafara, sau daca ma gandesc mai bine nici nu stiu ce vad la ele thinking Anyway, vad ca mai nou primate din astea domina taramurile noastre, deci asta ar fi motivul pentru care am zis ce`am spus.

Întrebări similare