Depinde eu de exemplu ma ametesc din 2 pahare de vin si ma mai ametesc cand beau bere doar dintr-o doza(un pahar de bere). Doar ametita am fost niciodata beata
Depinde cat de tare e vinul, daca bei sau pe stomacul gol, depinde de organism, depinde de viteza cu care il bei samd...
Depinde de marimea paharului, de taria alcoolului din vin, de organism, adica ca daca esti suparat te imbeti mai repede de la 1 pahar! Deci poti sa-l bei in maxim 2 pahare in inghitituri mici si sa mananci alune prajite! Daca vrei sa bei un sprit foarte bun, pui 3 sferturi de pahar si restul il umpli cu apa minerala!
Daca nu ai mai baut, poti sa te imbeti si de la jumatate de pahar, nu mai multe. Depinde si de organism.
Depinde si cat este de tare vinul. S-ar putea de la un pahar sa te ametesti un pic.
Poti sa te imbeti si din 1 depinde de categoria vinului iar de la 1 se poate ajunge pana la 6!
Depinde ce fel de vin, daca bei unul de ala tare Jack Daniels ( nu stiu daca ii vin ) de la 1 pahar de 200 ml esti praf, baza ii cat de tare e vinul respectiv
Depinde cum bei vinul daca il bei repede din 3 pahare daca il bei incet din 6-7 pahare
anonim_4396 întreabă:
EvangelineDS întreabă:
MadaAwwr întreabă: