Cred c-o sa-mi iau si eu o pereche; se zice ca cei cu ochelari dau o tenta spre inteligenta; daca nu sunt, macar sa dau impresia.
Eu nu am nevoie, inca vad perfect. Regleaza-ti luminuozitatea monitorului in functie de cum tie bine ptr. vedere cand simti ca te dor ochii.
Eu nu am nevoie, inca vad perfect. Regleaza-ti luminuozitatea monitorului in functie de cum tie bine ptr. vedere cand simti ca te dor ochii.
Eu nu am nevoie, inca vad perfect. Regleaza-ti luminuozitatea monitorului in functie de cum tie bine pentru. vedere cand simti ca te dor ochii.
Am si eu dar, nu sunt permanenti dar, vorba ta o sa ajung sa port si eu in curand!
. destul de nasol eu port darasta e viata trebuie sa-i port acum cand sunt mica pentru. anul avea lipsuri cand voi creste. oricum nu e asa rau.mai incerc eu sa-i dau eu jos cateodata si imi face mama cu tata capu' calendar:d. da m-am obisnuit...bye
Eu port din cand in cand cand citesc, cand stau la calculator si pe strada Sunt pentru distanta
Eu nu port .
Nu cred ca o sa port vreodata stau la jumatate de metru de pc si nu-mi fac griji.
Din fericire nu a fost nevoie... dar si eu imi petrec foarte multe ore in fata pc-ului si mama mereu imi atrage atentia spunandu-mi ca pot ajunge sa port...
Eu ar trebui sa port...am purtat din cls a 4-a pana acum 2 ani cand m-am saturat sa dau atatia banii pe ei ca la 4-5 luni mai dateam 2 mil degeaba...De un an de roaga ai mei sa ma duc la doctor sa imi iau ochelarii dar...la toamna zic
Si eu port. Asta e nu e un capat de tara. Daca stai mult la calculator chit ca stai la 2 m sau la 30 cm mai devreme sau mai tarziu o sa ajungi sa porti.
NU port deocamdata, dar 100% voi purta in viitorul aprpiat deoarece nu vad bine la distanta vad in ceata. ... sper sa gasesc o pereche de rame care sa mi se potriveasca sa nu arat aiurea ca Jessy in copii de la 402.
Eu nu mai port. am renuntat la ochelari dupa cateva zile de exerciti de antrenare a sistemului ocular. cum? aici: http://tinyurl.com/m5rzz9
anonim_4396 întreabă: