anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De unde provine aceasta ura nejustificata pentru barbati in societatea de azi? Misandrismul este des confundat cu feminismul in ziua de azi, nu ar trebuie sa ne complacem ca specii pe acest pamant si sa ne vedem de viata? Multe sustinatoare ale feminismului dau vina pe patriarhia tiranicala, "patriarhia" este miezul tuturor problemelor societatii, cand de fapt barbatii sunt marginalizati mai mereu

Spre exemplu, atunci cand o fata isi doreste un partener care sa fie plin de bani, cu patratele, cu 3 facultati terminate si care sa aiba 1.90, nimeni nu mai are nimic de spus, astea sunt dorintele ei de la un partener.

Atunci cand un barbat isi doreste o partenera care sa fie frumoasa si care cat de cat sa aiba o greutate normala, este marginalizat si facut misogin, body shamer (0 dudui mai pe sleau).

Atunci cand o fata scunda si urata plange este incurajata de femei si este facuta regina si ridicata in slavi, daca un barbat scund si urat plange este facut fatalau si femeile spun ca va muri singur in viata asta si n-o sa aiba copii, nepoti, nimic.

Astea sunt valorile sanatoase incurajate de femei in ziua de astazi? Voi ce credeti.

Răspuns Câştigător
| 1997onur a răspuns:

Urăsc oamenii.

15 răspunsuri:
| goguPatent a răspuns:

Mi se pare cam fals tot ce ai scris tu acolo.
Lumea e inca condusa de barbati, barbatii isi aleg femeile dupa asptect, barbatii urati si femeile urate sunt la fel de marginalizati ca suntem o societate superficiala. Banii sunt mai presus de infatisare si sex.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu nu cred ca imi pasa.
Tot ce ai expus aici e bazat pe generalizari.
E plin de misogini si misandre, dar si de cupluri.

| Hammurabi a răspuns:

Sorry. Dar chiar n-am simțit niciodată că m-ar urâ sau m-ar marginaliza vreo femeie.
Iar exemplul pe care l-ai dat tu, cu o fată care își dorește un partener cu bani, cu facultăți, să arate bine, etc. consider că e dreptul ei să-și dorească orice vrea.
Baftă din partea mea. De ce m-ar deranja asta pe mine?
Dacă își dorește un extraterestru, trebuie să pic eu în depresie că nu sunt extraterestru? laughing
Iar dacă femeile se compătimesc între ele în caz de neșansă, trebuie să facă și bărbații identic? Ca ce chestie?

Tot ce ai scris, nu pare decât o victimizare fără sens.
Nereală.

| Cheo0S a răspuns:

Pentru ca femeile sunt ceva mai slabe fizic si trebuie sa riposteze si ele intr-un fel, nu? Ma refer la cele care te fac fatalau/ misogin te ataca daca plangi si altele.
Femeile in general sunt foarte atente la detalii si stiu sa te loveasca acolo unde te astepti mai putin daca nu le place de tine. Dar la unele se manifesta din invidie pentru ca tu le poti domina fizic si ele nu... Acele femei si-ar dori sa se fi nascut barbati iar acea ura o manifesta asupra unuia care simte miros de slabiciune numai sa se simta superioare.

Răspuns utilizator avertizat
| Cheo0S a răspuns (pentru Hyacinth):

Unde lucrezi la Microsoft?laughing Ai plecat si tu de la coada vaciii si acum te crezi o doamna de Oras rolling on the floor

| gapb a răspuns (pentru Hyacinth):

Tu faci din cal armasar si singura care nu intelege termenii astia esti tu, de asemenea, dai dovada de ingafnare deoarece nu poti intelege niste comparatii ridicole si recurgi la atacuri personale deoarece atat te duce capul si bag de seama ca te-ai regasit printre randurile scrise, ce sa faci. Si ca o scurta paranteza o sa-ti raspund la afirmatiile tale nefondate despre mine:

1. Am o viata sociala si te asigur ca ies din casa.
2. Ce afirmatie amuzanta, iti dai cu parerea despre viata mea fara macar sa-mi cunosti traseul educational, esti cumva vreo detectiva care a stat sa faca investigatii despre viata mea? Ma simt important laughing.

Deja o dai din lac in put, hotaraste-te ce termen vrei sa folosesti, misandria reprezinta ura fata de barbati si feminismul e o ideologie care promoveaza drepturile egale, 2 lucruri total OPUSE pe care societatea le-a intercalat din cauza comportamentelor comune din ambele tabere, si bag de seama ca nici nu te-ai chinuit sa citesti bine intrebarea si ai crezut ca m-am referit la totalitatea femeilor feministe, o alta afirmatie falsa pe care o debitezi pentru a castiga argumentul, dar uite ca nu e asa.

Ba din contra, femeile traditionale gandesc sanatos si doar alea se pot numii femei adevarate cu care sa iti faci casa, cand am spus de femeile care vor 3 facultati ma refeream la alea care nu pot oferi nimic in schimb, astea sunt femeile "misandre" care se ascund in spatele feminismului pentru castiguri proprii si pentru a nu fi judecate in general, care vezi doamne, prin simpla apartenenta la un sex cred ca li se cuvine tot. Adica eu ca barbat vrei sa-ti pun cheile la apartament, cheile de la masina pe masa, toate economiile din banca si tu ce imi aduci? O p##da folosita de inca 5 insi? rolling on the floor. Hello, traiesti in viata reala sau doar in bula ta de mediocritate unde crezi ca ai dreptate tot timpul? Vrei dovezi, intra pe tinder si badoo si o sa te convingi in mai putin de 1 ora ca am dreptate rolling on the floor.

Eu propun sa te iei de mana cu themotan si cu AerProaspatMatinal si sa faceti o revolutie pentru a va satisface ambitiile prostesti si misandriste impotriva patriarhiei, din moment ce faceti parte din aceeasi tutela ideologica rolling on the floor

| Yparisa a răspuns:

Fa-ma sa înțeleg...
Ai intrat pe un grup.
Ai întrebat toate femeile care sunt feministe și care nu.
Și le-ai văzut pe aceleași feministe reacționând la acele scenarii?
Sau ai vazut persoane diferite în contexte diferite?
Pentru că în cazul asta sunt doar generalizări aiurea.
Solutia la problema ta e simpla:
cauti o femeie cu valori tradiționale.
Dar mult succes sa găsești una care sa te vadă bărbat la 1.60 cm.
Feministele și lgbt-ul sunt singurele categorii care va numesc "short kings" și va considera oameni.

| gapb a răspuns (pentru Yparisa):

Am 1.81 cm, pinko happy

| Emma30555 a răspuns:

In viata obisnuita vedem cupluri, vedem socializare, conteaza mediul in care traiesti, eu personal consider ca in Romania femeile sunt nedreptatite, datorita unor mentalitati invechite, pe de alta parte intr adevar e posibil ca in ansamblu societatea sa fie mai empatica cu o femeie decat cu un barbat datorita faptului ca barbatii au mai multa forta fizica

| Yparisa a răspuns (pentru gapb):

Tot sub 1.90

| BumiWolfie15 a răspuns:

Ura asta provine de felul groaznic în care au fost tratate femeile în trecut și frustrări personale.(hai,să recunoaștem că trecutul era horror pentru femei ). De exemplu,femeilor li se lua dreptul la educație.în prezent este mult mai bine, dar încă mai există zone unde este foarte rău. De exemplu, Arabia Saudită, acolo da, este nevoie de feminism, pentru că celor mai multe femei li se încalcă drepturile.Nu știu de ce observ chestia asta cu sexismul mai mult printre bărbați cu alți bărbați.Am auzit mai mulți băieți să judece alt băiat că plânge patetic că de aia nu e el bărbat adevărat, decât fete. De obicei tații sunt cei duri care impun astfel de stereotipuri în ochii fiilor și mai târziu le transmit și copiii. Sunt fată și nu încurajez chestia asta, multe femei au folosit " feminismul" pentru a se victimiza la extrem și a cerși milă. Ai dreptate la a doua întrebare, nu-i important genul, doar fii un om înainte de toate care face ceva pentru a merita să consume oxigenul de pe planetă, nu o lepră.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Misandrismul poate fi confundat doar cu feminismul radical. Nu cu feminismul in general.
Nu cred ca feministele dau vina pe patriarhie. Sigur ca si Biserica tinde sa favorizeze barbatul, dar nu constituie obiectul principal al aversiunii lor.
In schimb, patriarhatul e o problema. La fel cum ar fi si matriarhatul.
Poate ca ar trebui sa te asiguri ca folosesti termenii corecti inainte de a acuza anumiti oameni pentru anumite pareri.
Daca o femeie considera banii un criteriu esential, cu siguranta ca va fi judecata de societate, inclusiv de femei. Totodata, o femeie nu si-ar mai dori un barbat cu bani daca ar nu fi existat niste voci misogine, provenite din patriarhie, cum spui tu, care sa-i induca ideea ca ea e un delicat portelan si ca rolul ei e mai degraba cel de casnica, decat cel de a aduce bani in casa.
E amuzant ca ceea te deranjeaza pe tine la societatea e exact ceea ce se datoreaza patriarhatului.
Cine crezi tu ca a venit cu stralucita ideea de a spune ca barbatii nu au emotii si nu trebuie sa (se) planga? Femeile? Feministele? Bineinteles ca nu. Tot barbatii. Voi v-ati creat imaginea asta dura. Acum voi (tu) va plangeti. Feministele incearca s-o inlature si tot voua nu va convine.
Nu, nu alea sunt valorile sanatoase incurajate de femei. Alea sunt valorile nesanatoase incurajate de barbati.

| marniii a răspuns (pentru gapb):

Dar de ce sa se foloseasca de feminism ca sa obtina lucruri materiale cand traditionalismul le da asta deja?

| troleibuz a răspuns:

''Astea sunt valorile sanatoase incurajate de femei in ziua de astazi?''

Care femei? Femeile sunt de multe feluri. Feminismul la fel.

Feminismul e despre egalitate. Feminismul radical este extremism, iar acesta respinge cu totul barbatii, orice forma de p. ornografie, orice forma de p.rostitutie (onlyfans), orice forma de feminitate impusa de patriarhat (machiaje, fashion). Dupa cum gandesti te-ai intelege mai bine cu ele decat cu o femeie traditionala. Dar nu o sa vezi o misandra intr-o relatie pretinzand lucruri de la un barbat. Acelea sunt femei traditionale care crezi tu ca sunt feministe. Faptul ca ar fi feministe ti l-ai asumat tu. Daca nu cumva ai facut un sondaj, cum spunea colega de mai sus.

''Atunci cand o fata scunda si urata plange este incurajata de femei si este facuta regina si ridicata in slavi, daca un barbat scund si urat plange este facut fatalau si femeile spun ca va muri singur in viata asta si n-o sa aiba copii, nepoti, nimic.''

Nu sunt de acord. Barbatul e facut fatalau. Dar de alti barbati. Nu de femei. Eu ca barbat care a fost obez si a fost si in cealalta extrema, aproape anorexic, iti spun sincer ca singurele comentarii urate le-am auzit din partea barbatilor. Femeile mereu au fost atente cu mine. O femeie care face orice altceva in afara de a lua calea traditionala sau orice decizie independenta (sa isi faca un amarat de tatuaj) este mult mai criticata decat orice barbat scund si gras. Imediat rasar comentariile de genul ''o sa mori mancata de pisici'' (cea mai penibila replica care vine doar in lipsa argumentelor reale).

Feminismul se confunda cu misandria doar pentru ca misoginii pun foarte usor eticheta asta pe orice femeie care are o parere in ziua de azi. Mai ales daca e opusa de cea a unui misogin. Nu trebuie sa zica ''urasc barbatii'' pentru a fi numita asa, e suficient sa spuna ca gatitul nu are un gen si orice persoana decenta ar trebui sa stie sa isi gateasca la maturitate. Sau sa ceara respectul ala basic.

Da, patriarhia este miezul multor probleme. Barbatii sunt marginalizati din cauza stereotipurilor create de patriarhie. Pana la urma nu am inteles daca iti plac sau nu stereotipurile.

''Adica eu ca barbat vrei sa-ti pun cheile la apartament, cheile de la masina pe masa, toate economiile din banca si tu ce imi aduci? O p##da folosita de inca 5 insi?''
Sa inteleg ca tu cauti o p.rostituata, nu o relatie. O femeie care sa iti ofere servicii sexuale in schimbul banilor. Rezumi o femeie la un organ sexual, nu te intereseaza personalitata, valorile comune, care ar trebui sa fie mai presus oricarui numar de parteneri. Si totusi, te deranjeaza ca vrea asta, desi asta presupune traditionalismul. Vrei ca toata personalitatea ei sa se rezume la un vagin, dar in acelasi timp sa nu se rezume la asta, sa il pastreze ca nou pentru tine. Nonsens.

Gandirea ta e foarte contradictorie si confuza. Iar din afirmatia cu Bumble inteleg ca ai ajuns la concluziile astea pentru ca nu ti-au dat fetele match acolo. Pe o aplicatie de dating este absolut normal sa conteze infatisarea, inaltimea si toate cele. Oamenii cauta sex acolo, nu sa isi intemeieze familii. Desi, ai fi surprins sa afli ca numarul de parteneri sexuali nu se vede si orice femeie care e putin mai stramta de la natura poate sa te minta ca e virgina cand a avut 30 relatii inaintea ta. Stii de ce? Pentru ca e irelevant. Si vaginul e elastic.

Dar iti repet: misandrele resping barbatii cu totul. Faci greseala sa le confunzi cu femei traditionaliste sau cu femei needucate care nu au studiat feminismul sau care isi iau din fiecare tabara valorile de care au auzit si care le convin fara sa gandeasca prea mult.

Fenomenul body positivity are cateva lucruri in neregula, dar nu are nicio legatura cu feminismul, cele mai discriminate au ajuns aici femeile albe si slabe, nu barbatii. Femeile care se considera ca au o gramada de beneficii in societate pentru ca sunt in standarde.