Pai credeau ca daca nu o sa se poata scrie cifrele repetat daca intelegi ce vreau sa spun ex:12, 12,2012 o sa fie sfarsitul lumi deoarece din 2012 cifrele nu mai pot fi scrise repetat ex:13, 12,2013. Stiu ca nu am fost prea explicit dar sper ca te-am ajutat.
NU iti spun eu povestia:
In 2000 niste cercetatori au casit un calendar Maias si repede au spus ca "sfarsitul lumii vafi pe data de 21 ianuariie 2012" dar la unrma s-a dovedit ca calendarul schimba duoar anul!
De la lume auzi orice prostie, astia n-au de unde sa stiu iei orice, doar Dumnezeu stie cand va veni sf lumii, cand vrea el.
E simplu.
2012, daca adunam 2012 cu cel mai mare numa natural de doua cifre care e 99 pe care-l impartim la 3 ne da 33 din care scadem suma cifrelor numarului dat (3+3=6) adunat cu 24 (6+24=30). Deci scadem 30 din 33, ramne 3. Din acest numar scadem 2 si ramane 1.
Acest 1 in adunam cu suma cifrelor anului 2012 care e 5, ne da 6.
mai adaugam doi de 6 si obtinem 666 nr lui Lucifer.
Ai inteles?
Acum foarte multi ani exista o civilizatie pe nume Maya. Acei Mayasi aveau si ei un calendar dar care era diferit de al nostru. Calendarul alora se opreste la 2012 ca na, mayasii aia erau si ei oameni si le era si lor lene sa continue.
Acum, niste oameni de-ai nostri au descoperit calendarele astora si au tras proasta concluzie ca daca se opreste in 2012 inseamna ca atunci vine sfarsitul lumii. Concluzia asta este una neadevarata.
Nu trebuie sa-i iei in serios pe nebunii care zic baliverne.
Creioane COlorate:)) întreabă:
Angeleyzz întreabă:
Mihaela024 întreabă:
Nimicul întreabă: