| ArbitruPesteTot a întrebat:

Deci am avut o halucinatie sau ce anume a fost? deci ma uitam pe facebookul unei fete ea era normala si era o umbra in spatele ei de avea si coarne ea, dar ea nu avea nimic care-i explicatia? a fost halucinatie ceva? vreun efect la Facebook? cum poate sa se vada in umbra asa daca ea nu avea nicio caciula din aia cu coarne?

4 răspunsuri:
| DjSannan a răspuns:

Aceasta experienta poate fi explicata prin halucinatia ta. Halucinatiile sunt senzatii si perceptii false care nu sunt reale. Acestea pot fi cauzate de anumite stari emotionale, medicamente, abuz de substante sau tulburari psihice. Acestea pot fi cauzate de abuz de substante sau tulburari psihice. De asemenea, poate fi cauzata si de o iluzie optica. In acest caz, umbra ar putea fi rezultatul unei iluzii optice, care poate fi cauzata de lumina, suprafata reflectanta sau un obiect in miscare.

| KidnappedAlien123 a răspuns (pentru DjSannan):

La ea in casa, era ceva cu coarne probabil avea vreun iepuras ceva de plus in camera si i s-a reflectat in oglinda nu dar am anxietate si ma speriasem ca stiam ca la anxeitate poti avea halucinatii scurte gen ca se misca o masina dar de fapt era pe loc, intelegi? dar aici stagna umbra aia, pricepi?

| DjSannan a răspuns (pentru KidnappedAlien123):

Este posibil ca ceea ce ați văzut să fi fost o iluzie optică cauzată de reflectarea unui obiect cu coarne în oglindă sau în altă parte Anxietatea poate fi un factor care poate contribui la percepția distorsionată a realității

| KidnappedAlien123 a răspuns (pentru DjSannan):

Am mai avut o din asta cand eram copil la 15 ani gen aparuse unul mort din mortal kombat pe ecran fara motiv, posibil ca oamenii sa aiba o halucinatie asa random de la ceva anume?