| Goddessss a întrebat:

Deci.
Am dat comanda la niște produse miercuri si era vorba ca în 24 de ore ar trebui sa vina.
Ideea e ca azi am primit un mesaj ca as primi coletul, dar efectiv am stat de la 9 dimineața până acum. Toată ziua mi-am stricat-o așteptând după colet.
De știam făceam ce aveam de făcut.
Sunt oare șanse sa vina duminica? Sau îmi stric si mâine ziua? Menținez ca e fan courier.
Ca de patesc ca azi, fac urat.
Ideea e ca logic ca pot sa vina altădată, dar trăiesc într-un oraș ff aglomerat si e greu... Sa schimbi asa

8 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu știu exact cum funcționează livrările de sâmbăta, uneori lucrează, alteori nu.
Poți suna curierul după ce primești numărul lui, îi spui că ai la el un colet pentru strada X, iar el îți va spune cam în cât timp va ajunge acolo.
Eu evit să mai comand prin curier, iar când totuși o fac, cer expeditorului să îl trimită la sediul fan courier din orașul meu, că e în drumul meu, și îl pot ridica chiar a doua zi, dacă nu am timp.

| Goddessss explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Ideea e ca m-am enervat ieri ca am primit mesaj ca o sa l primesc, in condițiile in care pe site zicea ca in 24 de ore. Si trebuia chiar vineri.
Si am stat toată ziua flamanda, nu am ieșit din casa, nu am avut mâncare, după colet.
Am sunat la număr ieri si mi o răspuns un tip foarte drăguț si o zis ca vine luni pe strada mea.

Eu nu ma complic cu depozite si asa))

Plus ca mereu plătesc cash si cu curier, cel mai safe

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Goddessss):

Am pățit și eu la fel. M-am obișnuit să sun și să întreb când vine, eventual pe unde l-aș putea găsi mai devreme, și merg eu în alt cartier, să iau coletul mai repede de la el laughing
Când iau de la magazine online, selectez livrare la easybox... Alea sunt foarte comode.

| Goddessss explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Chestia e ca in orașul meu mic nu am avut nicio problema niciodată cu curieratul.
Acuma era o mica chestie, dar mi-au venit ieri produsele si sunt fericita.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Goddessss):

Și la mine e oraș mic, dar sunt obișnuit să întârzie curierii cel puțin o zi.
Să te bucuri de produse!

| Freya1 a răspuns:

Nu stiu dacă vine curierul duminica.
Da trebuia sa fi atenta la mesaj și sa vezi, scrie ca ajunge la tine, sau ca a ajuns în orașul tău?

Încearcă sa intri pe google, sa vezi unde îți e coletul.Introduc Avp -ul și îți arată când și unde a ajuns.

| Goddessss explică (pentru Freya1):

M-am uitat la status si mi-a zis azi a 9 '' azi livram comanda ''
Efectiv din cauza lor azi am mâncat doar un mar si o mozarella
Am vrut sa fac cumpărături, dar tot ma gândeam ca o sa vina.
Maine nu mai fac proastia asta, da dacă ma suna nu știu ce fac.
Chiar turbez

| Goddessss explică (pentru Freya1):

Am sunat acum... Vine luni sad
Azi am făcut foamea rău