Nu stiu dacă vine curierul duminica.
Da trebuia sa fi atenta la mesaj și sa vezi, scrie ca ajunge la tine, sau ca a ajuns în orașul tău?
Încearcă sa intri pe google, sa vezi unde îți e coletul.Introduc Avp -ul și îți arată când și unde a ajuns.
Nu știu exact cum funcționează livrările de sâmbăta, uneori lucrează, alteori nu.
Poți suna curierul după ce primești numărul lui, îi spui că ai la el un colet pentru strada X, iar el îți va spune cam în cât timp va ajunge acolo.
Eu evit să mai comand prin curier, iar când totuși o fac, cer expeditorului să îl trimită la sediul fan courier din orașul meu, că e în drumul meu, și îl pot ridica chiar a doua zi, dacă nu am timp.
Ideea e ca m-am enervat ieri ca am primit mesaj ca o sa l primesc, in condițiile in care pe site zicea ca in 24 de ore. Si trebuia chiar vineri.
Si am stat toată ziua flamanda, nu am ieșit din casa, nu am avut mâncare, după colet.
Am sunat la număr ieri si mi o răspuns un tip foarte drăguț si o zis ca vine luni pe strada mea.
Eu nu ma complic cu depozite si asa))
Plus ca mereu plătesc cash si cu curier, cel mai safe
Am pățit și eu la fel. M-am obișnuit să sun și să întreb când vine, eventual pe unde l-aș putea găsi mai devreme, și merg eu în alt cartier, să iau coletul mai repede de la el
Când iau de la magazine online, selectez livrare la easybox... Alea sunt foarte comode.
Chestia e ca in orașul meu mic nu am avut nicio problema niciodată cu curieratul.
Acuma era o mica chestie, dar mi-au venit ieri produsele si sunt fericita.
Și la mine e oraș mic, dar sunt obișnuit să întârzie curierii cel puțin o zi.
Să te bucuri de produse!