Nu e cam mult. Am cunoscut pe cineva care de la 20 la 60 de ani tot promitea că se sinucide. Apoi a murit la 80 de ani.
De 4 ori ganduri de suicid pe termen lung frate adica de exemplu, o perioada ganduri de suicid cu termen de 3-6 luni, nu asa.
De 4 ori astfel de gânduri in sensul că au fost 4 perioade din viața când am avut astfel de gânduri pe un termen mai lung acum m-am exprimat bine
Romanul tot român rămâne, bine punctat, la noi romanu n are gândire critica, n are empatie.
Eh,..sunt putini care o fac, dar e dureros sentimentul in sine, eu unul sunt empatic cu astfel de oameni ca stiu prin ce trec, n-am trait in staniol invelit de marmota.
Un om care spune că vrea să se sinucidă este evitat de toată lumea.
Le-am avut in trecut am avut bullying pe la varsta de 17 si mi-a dat ganduri de suicid, dupa la 19 am acvut niste esecuri si am ajuns sa nu mai am niciun scop si am ajuns la suicid, dupa la 20 cand am fost dat afara iar am avut, dupa bine asta a fost scurt la 22 dar asa scurt gen o saptamana, dar restul au fost pe intervale de 3-6 luni.
Ma tu ai minte in capul ala de taran obosit? 1. aveam si 17 ani, 19 ani cand eram la liceu...2.e o problema mentala si nu e de ras.3 imi cunosti tu mie viata? si nu am mai avut ganduri de suicid de 4 ani de zile aia de la 22 o saptamana a fost asa pe repede, inainte, ti-am mai zis da-te-n **** sa nu te mai bagi in viata mea, n-ai stat la ****8 mea sa stii ce am facut, vede-te-as ars pe crucea farmaciei.
Trebuie sa te adaptezi lumii. Chiar daca nu ar fi rau sa procedezi cum doresti, e mai simplu sa treci cum vezi ca faci cei din jur. Ca lumea zice multe, e ipocrita. Tu lupta.
Dar nu mi-ati raspuns, daca iti controlezi gandurile cam ce se intampla?
Dacă îmi controlez eum sau tu, că nu e totuna. Se cam întțmplă că automatismul gânduilor nu poate fi controlat în stare de veghe. Așa că asta nu se cam întâmplă la nimeni, nici la tine, nici la mine. Poți să le controlezi într-o stare mentală care este înafara și la baza gândirii, într-o stare de conștiință alterată sau modificată, numită hipnoză.
Deci prin meditatie puteti controla gandurile doar cand doriti dvstra? nu e automatizat.