- Aş alege aceeaşi ţară, România. Este o ţară de o cultură bogată, oameni primitori şi prietenoşi, poate mai există lucruri care strică această ţară, dar nu le dau prea mare importanţă. Trebuie să văd partea bună.
Numai bine.
Eu nu m-am nascut in Romania. dar m-am nascut si copliarit. in Italia. parintii mei au avut grija sa invat si limba romana si de asta nu pot spune ca imi e rusine cu Romania. poate ca as fii vrut sa ma nasc in Romania dar asa s-a intamplat sa ma nasc in Italia... depinde si de destin. acum mi-as dori tare mult sa vin si in tara. dar nu prea cred ca ma voi intoarce de curand pana la urma am o viata aici unde sunt acum...si poate pe viitor ma voi gandii sa trec si prin Romania. deci eu sunt multumita de locul in care m-am nascut :d
Brazilia,America sau Marea Britanie.Deoarece acolo nu este ca in Romania.Mi-ar placea atat de mult sa fiu American...Acolo copiii ies in fiecare zi afara fara sa-si faca griji ca cineva ii va putea lua de pe strada.Acolo oamenii stau la casa, si au gazon etc.(tot ce ti-ai dori)
metonst54 întreabă: