Societatea asta de rahat m-a facut sa imi schimb opiniile despre viata. Viata nu e deloc lapte si miere ci dimpotrivă e o lupta foarte grea si devine din ce in ce mai grea. Acum chiar daca are si părți bune si rele nu e asa usor sa treci prin ea fara sa iti rămână "semne".
Nu sunt de acord cu afirmatia ta, e mai degraba o iluzie a subconstientului. vezi tu nu toti suntem perfecti, fizic, moral, ori toti avem nevoie de o pereche. daca subconstientul nu ar alege, o persoana aleatorie ( cel putin eu asa cred), toti am ramane cu fantezii si cu vise, pentru "cei perfecti" sa zicem. in mare parte e o iluzie, pentru ca tu ai senzatie, ca tu alegi, si esti in control, dar de fapt nu e deloc asa. multi zic, vai doamne a fost prezis sa te intalnesc, de fapt nu e deloc asa, putea fi oricare alta persoana, subconstientul alege, aleatoriu...
„ Cei care spun ca au o relatie perfecta bazată pe calitati si n calificative inseamna ca ori sunt redusi mintali ori nu stiu cum sa minta."- super, bravo.
Și mai departe îmi știi părerea, da? Iubești, nu uita.
Poate ca ai dreptate, dar da-mi voie sa te intreb, fara intentie sa te supar: iubirea parintilor tai a tinut numai 2-3 zile? Cat despre calitatea intrebarilor puse aici, un mare merit il are redactia TPU, care este interesata numai de publicitate.
Daca tu nu ai intalnit iubirea adevarata nu inseamna ca ea nu exista. Iar viata reala e oricum, numai logica nu...
Ce treaba are logica cu dragostea?
Nu cred in povesti de genul "imbatranim impreuna iubindu-ne la fel", dar cred ca dragoste tine mai mult de 2-3 zile.E ca un cerc, cateodata o iubeste catodata nu, sunt zile, stari emotionale. Dragostea e acolo.
Sa spuna cineva ca nu a avut vreoata o chestie cu parintii/fratii/prieteni de genul "imi vine sa-ti dau cu ceva in cap/mortii matii "..asa nu inseamna ca nu tii la ei, nu?
Deci nu cred in povesti, cred intre prietenia dinte 2 oameni care posibi sa fie si amanti, sa dureze si in timp sa mai creasca..sa mai scada..si tot asa.
Insist ca atunci cand vei gasi o fata, care sa te faca sa-ti schimbi gandirea, si sa incepi fara sa vrei sa-ti faci planuri, sa simti altceva decat manie, sa ne informezi.
Asa e! Nu exista dragoste, e doar senzatie de atasare, care dispare la orice pas diferit in viata.
Ma bucur ca exista oameni care gandesc logic si realist! TOT RESPECTUL!
Ai avut experiente neplacute, huh? Asa ca prin urmare ai decis sa ignori complet adevarul si adevarata realitate.Ma indoiesc ca acesta societate te-a facut sa gandesti asa, ci mai degraba una sau mai multe persoane care te-au facut sa tragi concluzii pripite, sa te iei dupa aparente.Parerea ta, na, nu stiu nimic despre tine.Dar daca tu spui ca iubirea adevarata dureaza doar 2-3 zile, asta inseamna ca apropiatii si familia ta nu te-au iubit decat in primele zile dupa ce te-ai nascut.Gresesc? Eu nu sunt de acord cu tine. ---->Parerea mea.Numai bine!
Sunt mai multe tipuri de "iubire" daca e sa o luam asa. Eu aici m-am referit strict la iubirea din prezent nu din ce a fost in trecut, nu despre cum ma iubesc părinții etc. Nu am suferit niciodată din pricina nimănui dimpotrivă. Dar sa stii ca lucrurile care le fac oamenii sunt vizibile si ai sa înțelegi la ce ma refer cand te vei lovi de niste probleme care au legatura cu ce am spus.
Pai are treaba logica cu dragostea daca vrei sa nu ti-o iei intr-o relatie. Eu zic ca e o diferența totusi intre a tine la cineva si a Iubi pe cineva. Apropo daca logica care provine din gândire, deci gandirea nu are legatura cu dragostea deci nu are nicio fata cum sa imi schimbe parerea. Aia ar isemna sa nu mai gândesc si sa vorbesc ca toti "îndrăgostiții" din inima si alte cct din astea. Iubirea vieti da cum zici tu chiar daca as întâlni-o mâine nu sunt atât de slab ca majoritatea de 99% sa fac orice sa fiu cu ea. Ba dimpotrivă plus ca eu nu imi doresc o relatie, nu am de ce sa fac asta. As fi redardat rau sa intru intr-o relatie. Singur e cel mai bine, nu te certi cu nimeni, poate fata sau baiatu vrea sa meargă intr-o parte si partenerul/a vrea in alta parte. Adica numai prosti care ajung mari probleme.
Da eu nu am pomenit nimic de iubiri adevărate sau jumătatea mea sau alte cct uri. Eu nu cred ca prostiile astea pana la urma, aia e doar o persoana care printr-o coincidenta se intampla sa te potrivesti si sa te înțelegi foarte bine intr-un timp scurt sau lung
Scuze dar chiar nu iubesc, daca te referi la ținut sau ma rog celălalt fel de iubire da la părinți, rude prieteni etc. Eu aici m-am referit strict la iubire de un cuplu din zilele noastre ca sa zic asa nu ca mai de mult ar fi fost altfel.
Bună. De întrebări m-am plictisit şi eu, sincer. Mă refer la faptul că lucruri de genul nu prea ai cum să le "înveţi" sau aşa cumva.
Deci întrebarea ta e dacă suntem de-acord cu afirmaţia "Iubirea este iluzia inimii." Păi...
După ce ai scris tu aici, cred că nu ai fost îndrăgostit niciodată, dar... asta nu înseamnă că alţii nu au fost. Iubirea există, doar că nu ai descoperit-o tu încă. Da, există şi iluzii. Uneori e greu să-ţi dai seama dacă iubeşti sau doar ţi se pare. Uneori e doar o iluzie, dar uneori nu. În concluzie, nu sunt de-acord cu afirmaţia. Bine, există şi acel "sentiment primitiv" despre care vorbeşti tu, dar asta tot nu schimbă faptul că iubirea există. Şi să ştii că nu mă refer la cea reciprocă, mă refer strict la cea din inima unei persoane. Dacă e să vorbim de ceva reciproc, poate ai dreptate.
O seară frumoasă!
Nu înteleg ce crede lumea despre a fi îndrăgostit/a. Adica, daca te indragostesti cu adevarat trebuie sa iti schimbi parerea despre ce gandeam inainte despre niste lucruri? Sper sa nu o gasesc niciodată.
Vezi lucrurile altfel atunci. Nu "trebuie" să-ţi schimbi părerea despre nimic. Dacă speri să n-o găseşti, atunci nu-ţi mai bate capul cu asta.
E a n-spea oara cand pui intrebari de genul asta. Nu pari un copil prost, vezi mult mai bine realitatea decat majoritatea submediocra a acestui site de varsta ta, doar ca tie ti se pare normal sa bagi dragostea si logica in acelasi pahar. Asta e greseala ta. Sa stii ca semanam noi doi intr-un fel, doar ca eu ca m-am prins de mult timp si nu dau 2 lei pe societate si relatii/dragoste&sex. Iti irosesti vremea incercand sa intelegi oamenii din punctul asta de vedere. Si asa nu-i de mirare ca unii te eticheteaza pe aici ca frustrat, ratat, copil.
Pe bune, anunta-ma cand vei trece pe partea asta!(a astora care nu-s de acord cu tine)