anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci sa pun o intrebare, intr-un fel si subiect de discutie.
De ce il urati pe Justin Bieber? La urma urmei e doar un copil si vad ca toaat lumea il uraste, dar intrebarea este de ce?
Acum poatt o sa primes comenterii gen:"Esti o fana nebuna sau esti o fetita de 10 ani". Dar sincer mi s epare ca cei care dau comentarii de genul asta sunt imaturi, fiindca nu vad un motiv cu adevarat serios decat gelozia.
Sunt chiar curioasa ce raspundeti.happy

4 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Nu il urasc...fiindca nu pot uri o persoana pe care nu o cunosc!
Nu ii suport muzica, nu ii suport egoismul, nu suport ca la ema 2010 a luat premiul pentru cel mai bun cantaret in fata lui eminem.etc
Pe el doar il displac ...mult,de urat le urasc pe fanele lui!

| ImYourFuckingNightmare a răspuns (pentru Apache):

P-p-p-p-oftim?!
In fata lu' Eminem?!
Whaaaaaaaaaaaaaaaa-

| TeoPT a răspuns:

Serios vorbind, faza cu gelozia e o mare porcărie. Nici un băiat normal la cap nu ar fi gelos pe rahatul ăla cu ochi, cu față de retardat și voce de fetiță violată, după care leșină fetițele de 10 ani. De ce să fim geloși? N-avem nici un motiv să fim geloși pe el.

Bun, faza e că eu îl displac pentru muzica de doi bani ruginiți pe care o face. E un artist atât de mediatizat pentru 0 talent. Ce o fi așa interesant la el pentru unii n-am să pot înțelege.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru TeoPT):

De acord cu tine.

Şi ce e aşa interesant? Simplu, este un copil care a ajuns vedetă (şi nu orice fel de vedetă) cu ajutorul youtube, adică fără muncă prea multă şi cu o poveste lacrimogenă (cică a cerşit şi a cântat în stradă pentru un bănuţ). Sunt artişti remarcabili ce se chinuie în umbră toată viaţa, şi vine puslamaua aia cu un aspect demn de cucerit fete neajunse la menstruaţie şi voce la fel să le dea clasă. Şi cum copile proaste sunt multe... de-aia.