Uneori facem lucruri involturar. Poate ai pus acea carte fara sa vrei in ghiozdan.Sau daca e vorba de un manual poate e ciar al tau!
Si mie mi se intampla sa lucruri fara sa-mi duc aminte ca le-am facut, desi nu ar ava cine.
Manualul nu este al meu pentru ca scrie numele lui, si nu e un manaul e o culegere de exerciti, si i cunosc scrisul, dar totusi, ma plimbam prin casa ca nebunu si ma gandeam ca ce am facut, ca poate am uitat, dar eu tot asa raman sigur ca am lasat-o acolo, chiar doamna profesaora a spus : lasa-o pe banca. am aruncat-o si am plecat.
Hm,nu mai stiu daca mi s-a intamplat.
Si tu probabil din obisnuinta,si din obiceiul pe care il ai (de a pune cartile in ghiozdan inainte sa pleci, fiind o chestie pe care o faci des, nu ii dai importanta, cum e si cu mersul pe jos, nu te gandesti unde pasesti, nu? te gandesti la altceva sau la nimic) si de aia nu tii minte.Ai zis sa o pui pe banca, apoi cu mintea la altceva ai luat cartea si ai pus-o in ghiozdan, iar mintea a ramas cu ideea "e pe banca" . Iti urez o zi cat mai frumoasa