| Daryus3k2 a întrebat:

Deci sper sa nu faceti misto. Astazi nu am mers la scoala, dar ieri cand sa sunat sa plecam colegul meu de banca a plecat foarte repede si si-a uitat o carte in banca, eu mi-am luat ghiozdanul si cand sa plec am zis sa pun cartea pe banca. Am plecat si cartea a ramas acolo pe banca, deci azi dimineata cand m-am trezit si nu am mers la scoala, cartea era la mine pe noptiera, deci am ramas socat pentru ca era exact cartea lui pe care am lasat-o pe banca si pot sa spun ca 100% am lasat-o acolo. Eu am observat cartea cam dupa o ora pe noptiera ceea ce mi se pare ciudat, ce ar fi putut fi, sa fi uitat eu, desi sunt extrem de sigur ca cartea a ramas acolo si ca nu am luat-o acasa (sa o pun din greseala in rucsac). Voua vi s-au intamplat chestii de genu?

6 răspunsuri:
| Maria_Elena_Chirca_1991 a răspuns:

Mie nu mi s-au intamplat, dar suna interesant.

| Doub a răspuns:

Nu chiar. thinking

| Fatamuntilor a răspuns:

Uneori facem lucruri involturar. Poate ai pus acea carte fara sa vrei in ghiozdan.Sau daca e vorba de un manual poate e ciar al tau!
Si mie mi se intampla sa lucruri fara sa-mi duc aminte ca le-am facut, desi nu ar ava cine.

| Daryus3k2 explică (pentru Fatamuntilor):

Manualul nu este al meu pentru ca scrie numele lui, si nu e un manaul e o culegere de exerciti, si i cunosc scrisul, dar totusi, ma plimbam prin casa ca nebunu si ma gandeam ca ce am facut, ca poate am uitat, dar eu tot asa raman sigur ca am lasat-o acolo, chiar doamna profesaora a spus : lasa-o pe banca. am aruncat-o si am plecat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hm,nu mai stiu daca mi s-a intamplat.
Si tu probabil din obisnuinta,si din obiceiul pe care il ai (de a pune cartile in ghiozdan inainte sa pleci, fiind o chestie pe care o faci des, nu ii dai importanta, cum e si cu mersul pe jos, nu te gandesti unde pasesti, nu? te gandesti la altceva sau la nimic) si de aia nu tii minte.Ai zis sa o pui pe banca, apoi cu mintea la altceva ai luat cartea si ai pus-o in ghiozdan, iar mintea a ramas cu ideea "e pe banca" laughing. Iti urez o zi cat mai frumoasahappy

| R0R0 a răspuns:

Da.Am patit si eu ceva asemanator.