| andreieftenie42 a întrebat:

Deci sunt acuzat aici si in realitate ca sunt "invidios pe copiii de bani gata" total fals, nu am nimic cu ei, ce e asa rau daca ma bucur ca sunt oameni care primesc bani pe degeaba? stiti de ce? ca sa-i vad invidiosi pe altii si cum ei muncesc ca prostii toata viata si nu ajung la banii copiilor de bani gata, deci ce e rau ca ma bucur pentru binele lor?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E normal sa fi invidios intr-o tara care ar putea dezvolta multe oportunitati dar nu se vrea de sus, si vezi atatea discrepante sociale copii care inca mai invata la lumanare si in frig afara pe tel ca sa aiba semnal si altii de bani gata care nu muncesc o zi si au de toate, parintii lor facand pe carca altora bani si aici vb de patroni, politicieni, bancheri, etc.

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Invidia,tradarea,minciuna,ipocrizia sunt lucruri genetice inascute la romanii, citeste istoria si vei vedea

| andreieftenie42 explică (pentru RAY):

Te cred, dar intrebarea e ce ar avea cineva cu mine ca eu ma bucur pentru binele copiiilor de bani gata? si 2 ii tot explic unuia aici pe TPU eu ii explic ca nu ma intereseaza sa-mi dea parintii bani el imi zice ca de fapt vreau laughing, eu ii zic ca daca vrei sa faci facultate de medicina ai nevoie de familie sa te sustina, el ca nu ai nevoie laughing

| Allhambra a răspuns:

Atâta timp cât îți pasă și comentezi ce face altul și cum își obține banii... e logic că poți fi considerat invidios. Nu?

| andreieftenie42 explică (pentru Allhambra):

Poate se interpreteaza, dar aici nu ma cunoastem nimeni puteam sa recunosc, imi pare bine ca sunt unii plini de bani din copilarie ca sa fie invidiosi altii sa crape invidia in ei, ca ei trebuie sa rupa munca in doua ca sa ajunga la nivelul lor laughing

| RAY a răspuns (pentru andreieftenie42):

Comportamentul pentru vârstă ta este normal, eu vorbeam despre aduli trecuți de 25 de ani, asa tu încă ești necopt

Mda,frumos raspuns, dar repet eu nu sunt invidios pe copiii de bani gata, eu sunt hater pe astia care neaga realitatea si nu are sens cu visatorii am ceva, ia zi si mie cum faci tu facultatea de medicina daca nu au parintii bani? tare mi-s curios.

Pana la 25 ani se mai dezvolta creierul? tu ce consideri pana la 25 de ani e ok sa mai primesti cate-un sfat? ca n-ai experienta de la parinti zic.