| MountainRiver a întrebat:

Deci vorbeam cu amica mea și mi-a zis deodată, că până la urmă a decis să mai iasă cu încă un tip, la modul ca amici și cunoștințe doar, însă îmi spunea că i-a tot făcut ochi dulci și ei i-au cam plăcut acești ochi dulci ai băiatului cu desinsecția. happy

Iar de aici, eu și mintea mea, ne tot gândeam, i-am zis de altfel și amicei mele în față, că ce destin e ăsta, unele fete au noroc de prea mulți băieți și altele deloc. Sper că nu sună a invidie, deși poate așa sună. Însă mă tot gândeam la multe de aici. Ca spre exemplu că amica mea e și sociabilă și senzuală, eu nu. De aici am dedus că poate contează foarte mult aceste aspecte când vânezi un bărbat și vrei "să-l prinzi".

Voi ce credeți că fac bărbații să "se trezească" cu acest interes către o femeie? Oare acea senzualitate să fie cheia? Oare să le placă bărbaților fetele comunicative și sociabile sau fetele care sunt ele vânătoarele?

Să fie dacă nu doar fizicul și atât?
Atunci dacă așa stau lucrurile nu am eu dreptate când spun că bărbatul vede femeia doar ca pe un obiect și atât?

Să fie dacă nu tot acest pachet cel care face o femeie mai vizibilă și dezirabilă în ochii unui bărbat decât alta?

Iar dacă tot acest pachet e înăscut până la urmă, mai ales ce ține de personalitate (sociabilitate, gingășie, senzualitate, feminitate) atunci nu am tot eu dreptate când spun că "destinul există". Și poate nu la modul ăla exagerat, însă nu credeți că astfel, primid un set de trăsături la naștere ne e trasat în linii mari viitorul? Ca anume o femeie senzuală ce va avea bărbații la picioare versus o femeie simplă, nonfemeie, frigidă ce nu poate ține niciun bărbat în Palmaresul ei?

14 răspunsuri:
| Laomarginededrum a răspuns:

Pe fiecare creangă se aseaza o vrabiută.
Lasă că o să gasesti si tu pe cineva

| Kufu95 a răspuns:

Eu zic că depinde de caracterul fiecărei persoane.

| MountainRiver explică (pentru Kufu95):

Prin caracter te referi la al stimabilei sau al stimabilului? happy

| MountainRiver explică (pentru Laomarginededrum):

Păi eu una nu mai caut nimic, de fapt nici înainte nu căutam. Mi-e foarte bine așa, în final, oricare ar fi motivul. Oricum în 29 de ani nu am cunoscut decât pe mine, așa că, eu și cu mine o ducem destul de bine. happy Dar doar că, mna, mintea mea își pune tot felul de întrebări, plăcându-i să analizeze și tot analizeze. Deci eram curioasă după ce criterii bărbații se lasă vânați mai ales de femei. Că aia că oricum vânătorii de bărbați fug după alea frumoase, astea oricum o știm toți și oricât ar dori ei să se scuze, nu o găsesc, cel puțin nu în fața mea. laughing) Însă eram curioasă ce-i fac pe unii bărbați să-și aplece privirea către unele și către altele nu. laughing)

| RAY a răspuns:

Pragmatic vorbind aspectul fizic este cel mai important lucru indiferent de sex, fizicul este cartea ceea mai buna de vizita, asta cu sufletul sunt povesti, nimeni nu sta sa te cunoască dacă nu te place, asta e valabil la ambele sexe, multi prefera sa trăiască în minciuni

| RAY a răspuns (pentru Kufu95):

Cum vezi tu caracterul cuiva?

| RAY a răspuns (pentru MountainRiver):

Da tu nici nu vrei nimic

| MountainRiver explică (pentru RAY):

Adică?! Ce să vreau?!

| MountainRiver explică (pentru RAY):

Păi eu nu o fac atunci. Dacă nu am cartea, nu mă mai prezint nicăieri și tocmai de aia nici nu caut nimic, de acești bărbați ce caută doar cartea "mi-e silă oricum". Tocmai de aceea am și decis să stau grasă. Nu caut un bărbat care să mă considere traversă (pricepe ce dorești prin asta).
Deci, nu-mi mai scrie că nu mă impresionează cu nimic teoria ta, dragă Ray.

+ că, dumneata nu știi cum arăt, așa că, nu ai de unde să știi concret dacă am o carte bună sau rea.

Dar exagerezi, oricum ar fi. Oricum dacă era așa, oamenii care făceau parte dintr-o categorie aparte de oameni, nu mai aveau relații chiar mai trainice decât al celor care spui tu că au gândirea asta, și oricât ar fi de adevărat pe alocuri, tor exagerezi, deoarece ce spui tu sună și a psihopatie, adică îmi spui că un prost cu pen mare sau un prost cu mușchiuleți va sta cu o bit doar pentru că aia arată bine și i-o s mai bine în pat?
Și invers o tută, handicapată (că altfel nu am cum s-o numesc) pretty woman va sta cu un bombardier și psihopat ce o taie și spânzură și umilește doar pentru că arată idiotul bine și mna, i-o ud mai bine?!

Cam așa suni tu?!
Deci nu știu ce naiba mai caut și pe acest forum, numai teorii nebune aud și pe aici.

| StoicAnalysis a răspuns:

Eu unul nu lucrez cu "destine" sau "miracole" sau alte chestii abstracte. Eu o iau logic pe baza de probabilitate. Adica:

Unele femei se nasc frumoase, altele nu. Unele femei se nasc mai inteligente, altele nu. Si de la trasaturile acestea inascute tu trebuie sa pleci.

Daca esti frumoasa si nu prea inteligenta, apuca-te sa studiezi si sa inveti pentru a avea lucrurile ce iti lipsesc.

Daca esti mai uratica si desteapta, atunci sti deja ce ai de facut pentru a compensa aspectul fizic.

Daca esti frumoasa si desteapta, bravo tie, esti golden woman. Tine-o tot asa.

Daca esti uratica si mai putin inteligenta, ai de lucrat la greu pentru a compensa asta.

Pe baza celor 4 situatii, ai o anumita probabilitate sa dai peste parteneri de viata. Si probabilitatea asta o maresti sau o scazi din alegerile pe care le faci in viata de zi cu zi. Daca preferi sedentarismul si nu prea vorbesti cu oamenii, probabilitatea sa dai peste un barbat, scade dramatic. Daca esti sociabila si alegi sa faci foarte multe activitati in aer liber, probabilitatea creste exponential si esti vizibila pentru majoritatea barbatilor.

In concluzie, soarta, miracolul, norocul sau chestiile de genul, sunt doar iluziile pe care ni le imprimam in minte pentru a ne justifica neajunsurile in viata. Daca vrei ceva de la viata atat de mult, munceste si creeaza-ti conexiuni cu lumea. Si o sa ai parte de ceea ce iti doresti la final. Incetati sa mai puneti totul in carca divinitatii sau a destinului.

| Kufu95 a răspuns (pentru MountainRiver):

Al stilmabilei, unii bărbați preferă femei timide sau îndrăznețe.

| MountainRiver explică (pentru StoicAnalysis):

Ba există. Crezi ce vrei, mie oricum nu-mi schimbi perspectiva cu nimic. Orice ai spune.
De ce?!
Pentru că am muncit și eu, și da, am primit unele, dar altele nu, așa că, dacă nu ești în papucii mei, te rog să taci.
Iar munca pentru frumusețe, da există pentru voi ăștia care spuneți "ne combinăm","ne cuplăm", "ne băgăm într-o relație". Eu nu am aceste valori și niciodată nu voi spune aceste lucruri, tocmai de aceea nu doresc să muncesc pentru o frumusețe ca masculul să mă privească cu bale la gură și mai știi dumneata unde.
Eu caut altceva, precum dragostea, precum prietenia, precum un tată pe care nu l-am avut niciodată, precum un confident și multe altele. + că acest lucru ca "muncește pentru frumusețe ca să te placă x sau y" denotă din start, fățărnicie, adică atunci dacă dumneata îmi spui că x mă va lua doar pentru frumusețea mea, înseamnă că dacă mâine cad și mi rup acel picior de căprioară, îmi tai sânul de femelă ori îmi cade părul, ori iau foc și devin roșie pe tot corpul și plină de bube, omul care ieri îmi jura bla bla etern, devine doar un etern?!
Păi dacă voi așa vreți să trăiți, atunci spor la stat după *** și pen*suri, dragi oameni. Eu una zic pas la această gândire de om de c**at.
Și mă scuzi că azi nu pot avea limbaj de profesor dar sunt prea fuc*ed up ca să mai pot fi nice. Good girl care se așteaptă toți.
Asta e părerea mea și nu mi-o schimb pentru nimic din lume. Chiar și de ar fi să mor singură, prefer singurătatea eternă decât să fiu șunca de Praga a unui pe*.

Cât de conexiuni cu lumea... care lume? Fix asta în care îmi cere să dau 3 ore la bicicleta de la sală ca să arăt nu știu cum, ca de fapt tocmai să fac aceste păcate morbide?! Și să îmi expun trupul ca o perver*ă. Sorry, dar din nou zic pas. Lumea de azi e perve*să, ăsta e adevărul gol goluț, iar eu din lumea asta rea, haină și perve*să nu doresc să fac parte.

| RAY a răspuns (pentru MountainRiver):

Asta e realitatea, ti am raspuns pragmatic in prisma realitati, stiu ca e greu sa accepti realitatea, si eu mi-as dori sa imi reintalnesc parinti dar nu se va intampla vreodata,