Acele vremuri au existat pe vremea bunicilor, Acum totul este superficial si condus de social media, Iar pretentiile sunt mari si nerealiste.
Acele vremuri există doar în filme, cred că te-ai uitat la prea multe în ultima vreme. Ieși acum în ploaie cu iubitul să vezi cum fugi după două minute în casă zgribulită de frig și blestemând tot romantismul În loc să visezi cu ochii deschiși la prinți imaginari nu mai bine ieși în lume și iubești?
Păi eu chiar am stat cu orele în ploaie și da, ce-i drept m-am pricopsit cu o ușoară răceală ) dar ete cum m-am simțit bine în ploaie și până la urmă apa de ploaie are și ea proprietățile ei deci cu sufletul meu pereche ar fi și mai fain Dar da, din păcate, aici ai dreptate, nu există. Iubirea a apus. Nu mai există. Totul e o afacere, de fapt am spus asta în compunerea mea TPUistică, nu mă repet.
Cât de ieșit, stai tu liniștit sau stați, habar nu am cu cine vorbesc de ce vârstă, dar în fine, am ieșit pe afară și toată lumea mă evită, și nu știu cum sunt restul, dar crede-mă că eu una, iubesc orice ( de la frunza din vânt, până la broasca din noapte cu care-mi petrec serile și până la băncile din parc și melcii de pe drum, de pisici ce să mai zic) deci iubesc, dar la capitolul uman, sunt repetentă și restul nu mă prea agreează deci trebuie să-mi petrec oricum zilele singură. Dar e trist, că nu pot găsi fix ce caut în întrebare. Am căutat mereu iubirea pură, chiar aia penibil de puerilă și pură, dar sincer, doar aia caut.
Trist! Eu de 20 de ani caut acest sentiment, acest om și acest suflet pereche. Trist că trăim în lumea asta nenorocită și falsă. Dar poate mai există și minuni. Eu una până la ultima suflare, nu-mi pierd speranța. O exista un suflet pereche și for me pe undeva pe acest Mapamond mare sau dacă nu, măcar pe altă planetă sau Galaxie acum oricum putem călătorii și pe alte planete sau Galaxii, poate acolo, undeva, e sufletul meu pereche.
Poate in dimensiunile paralele exista undeva acolo, Eu ma bucur de pisicile mele si de cainii mei, Nu mai cred in dragoste sau eu stiu in ce miracole...
Păi și eu de papagalii mei. Idem cu dragostea. Și la fel ca și la tine, eu una până în prezent am descoperit dragostea doar prin papagalii mei. Prin oameni mai puțin.