anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Descrie omul pe care-l iubești happy

Răspuns Câştigător
| Lawliet14 a răspuns:

Buna (la suflet, inimoasa), blanda, grijulie, iubitoare, frumoasa, sexy (apetisanta), inteligenta, sincera, onesta, adorabila, amuzanta, copila dar feminina, inocenta, ambitioasa, fidela, loiala, familista, similara (cu mine, eu zic ca avem aceleasi valori si teluri), sensibila, diferita, intelegatoare, buna ascultatoare, prietenoasa, nematerialista, inteleapta, rabdatoare, independenta, femeie de casa dar si de societate, pasionala, etc.

| anonim_4396 explică (pentru Lawliet14):

mă bucur că ai găsit-o. să o prețuiești mult.

| Lawliet14 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mersi frumos! Si multumesc ca mi-ai reamintit.

Si a ta persoana iubita? Cum e?

încă nu a apărut.

40 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Imi place de o fata dar nu e iubire, ma atrage ca e rea, nervoasa, sincera, inteligenta, nu-mi place ca ne luam adio mereu dar asa e, o data va vi adio pe bune

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

distanță mare între voi, nu?

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

E doar simpla atractie imi trece mie, eu m-am saturat de relatii la distanta

| J0B0MAT a răspuns:

Cel mai mult?

| anonim_4396 explică (pentru J0B0MAT):

da.

| J0B0MAT a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai nu exista cuvinte suficient de frumoase pentru a o descrie pe ReinA16.batting eyelashes love strucklove strucklove strucklove struck

mă bucur că te iubești laughing chiar e important să o faci.

big hug Dar tu? :->

încă lucrez la asta laughing kiss

Atunci descrie si tu omul pe care-l iubesti, daca exista altul in afara de tinelaughing)

nici pe mine nu mă iubesc și tu vrei să iubesc pe altcineva? toate la timpul lor laughing

Hai ma, nici pe mami si pe tati?laughing)

întrebarea mea are alt înțeles laughing nu o da în altele.

Da' ce-am zis, era vorba de iubire...sad

| R0R0 a răspuns:

Inalt, saten, cu ochii caprui.
Este o persoana calda, calma, care ajuta mereu cand poate.

| gemeni6226 a răspuns:

Pai e mai inalt ca mine,e de aceeasi varsta cu mine,are un suflet elevat,se poate povesti cu el orice, imi face dedicatii muzicale, imi face cadouri isi iubeste meseria e punctual, e mereu pus la punct, e o prezenta foarte placuta.

| Cameliapantiru a răspuns:

E un barbat foarte interesant, inteligent, cu o cultura generala impecabila, iubeste muzica clasica(compozitorii sai preferati sunt Wagner, Beethoven si Debussy) si rock-ul (piesa lui preferata este "Soldier of Fortune"-Deep Purple), il pasioneaza tenisul(si joaca foarte-foarte bine), citeste foarte mult, ii place sa calatoreasca, sa gateasca (prefer clatitele si crema de zahar ars) si sa mearga la teatru si la opera, e as in informatica si calculatoare, vorbeste la perfectie engleza si franceza (si, la fel ca mine, e iremediabil indragostit de poezia simbolista franceza), iubeste din tot sufletul lui animalele si natura, e sensibil, tandru, loial si generos, desi, uneori, putin orgolios si foarte nepunctual (intarzie peste tot, intotdeauna, la orice ora ar trebui sa ajunga), se imbraca clasic-elegant (poarta foarte des, la serviciu si la diferite evenimente costum si cravata), ii plac muult ceasurile de mana, danseaza super si e foarte chipes(inalt, bine facut, ochi verzi).

| alexandrualind a răspuns:

Descrie tu!

| alexandrualind a răspuns:

Este frumos,bun,ingrijit,cuminte, sincer, amuzant, ambitios, fricos si respectuos

| Eduard619 a răspuns:

Mama normal e singura care tine la tine fara sa iti ceara ceva in schimb bine imi sparge capul daca nu iau la facultate dar asta e altceva laughing)))

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E un mascul alfa, un badboy. Nu prea ii place gramatica si avem in comun asta, dar ii place filozofia si e pasionat de documentare si... nu ma... iubeste deloc sad

| LoveSleep a răspuns (pentru anonim_4396):

Inteligent, ti-am dat vot laughing

| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

^o^

De ce mai stai cu el?

Il iubesc prea mult. Ce sa fac?

Sa nu mai traiesti in minciuna, sa-i dai papucii. Ferice de el ca-l iubesti atat dar nu realizeaza! sad Altii ar dori sa beneficieze de dragostea ta. Nu se uita nimeni la tine sau de ce ti-e frica?

Esti tare! rolling on the floor citeste inca o data raspunsul meu si vezi daca nu ai sa ai un deja vulaughing. Eu am crezut ca ti-ai dat seama, mersi oricum pentru raspunsul tau sincer, o sa aplic ideea in viitor, daca va fi cazul, dar sper sa nu;-)

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Fie nevoie

Pai ai zis ca nu te iubeste deloc. Era o gluma?

Daa. Apropo esti norocos ca ai o astfel de persoana langa tine daca e asa cum ai descris-o tu practic e "femeia perfecta".

Multumesc, sa stii ca e!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E chelios, dar pot să trec peste asta laughing.

laughing unora le stă bine așa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca iubesc un animal am voie sa-l descriu?

da

| EnvyU a răspuns:

Arata cam ca mine

Întrebări similare