Problema este că la noi sunt pedepsele foarte blânde, nici mie nu îmi plac violatorii, pedofilii și criminalii mi se par o influență toxică pentru societate. Stai să vezi când dai de unul care are relații politice, să vezi cum nu vor judecătorii să îl bage la pârnaie și fac mișto chiar de victime. Bine, asta nu înseamnă că toți judecătorii sunt așa, dar clar legislația trebuie schimbată.
Ce pedeapsă consideri căi cea mai bun pentru pedofili! interlopii! proxeneți! violatori! criminali! Câți ani de pușcărie considera că merită ei!
Există pușcări care zice că sunt cazare la hotel!, știu un coleg de muncă la noi la muncă care avea fapte numai cu furturi și se lăuda de unul singur cu a făcut închisoare în 5 țări străine în Europa și spunea Adevărul și realitatea din închisorile din Europa câți oferă un pat televizor și de 2 ori mâncare pe zi și te pune la muncă dar! Te pune la muncă cu plată! Adică? Muncești și țise strânge banii la ei și după la ieșire din închisoare îți dă toți banii care iai muncit la ei în folosul comunității!
Mam interese pe google în privința asta și chiar este Adevărată și real tot ce spus el! Unele închisori și detenție sănt hotel pentru infractorii și criminali! Mai multe lise oferă condiți de trai la pușcărie decât afară la câte furturi și ilegalități care le comite ei.
Pentru ca legislația din țara noastră este cam blândă uneori și mai exista și eliberarea pentru,, buna purtare " cu care eu nu sunt de acord! Pana la urma de unde știm noi ca nu se poarte frumos doar așa când este in închisoare iar după ce este eliberat acesta începe din nou cu infracțiunile și unii mai și cauta fostele victime sa se răzbune! Plus ca exista șpagă la greu și in justiție cum este și la medicina, in economie, in politica si peste tot la fel și pile!
Păi dacă la conducere avem numai infractorii, trădători de țară avocați corupți, prim-miniștri apărări de lege, toți au afaceri ilegale cu tot soiul și neamul de interlopii proxeneți și normal că tot ei vor fi în avantaj și normal că ei vor face cărțile cine când va ieși cine cât va ispăși indiferent de faptele lor! Tot în favoarea și avantajul lor va fi legea la noi în România, și afară în libertate și înăuntru în închisoare vor avea toate condițiile!
La fel cum scăpat și proxenetul de Dani mocanu Avea 6 ani de executată și acum deodată fapta lui "nu mai există" de ce? Fiindcă "Dani mocanu" este băiatul bun" și "n-are el nicio treaba" cu traficul de femeie! și minore! înțelegi? Sa plătit din banii murdari sume imense pe aicia pe acolo sa mușamalizat treaba și gata toate televiziunile nu ma zice nimic de el! " șia ispășit omul" fapta în libertate!