| RAY a întrebat:

Din cauza AI am ceva anxietate privind jobul meu ca tehnician IT ca va fi înlocuit, am cautat pe google sa vad ce ar mai afecta si am citit ca 450 de milioane de oameni lucrează in fabrici, va dați seama daca se automatizează ce vor face? Da chiar ce vom face cu toți?

10 răspunsuri:
| TimberWolf a răspuns:

Am luat-o de n ori de la cap, am experienta boss, intrebarea e ce dracu faci tu ca ti-e frica si de femei.

| RAY explică (pentru TimberWolf):

Omule eu am scris despre viitorul umanitati, lasa femeile

| Mosotti a răspuns:

Or sa caute sa mai murim din noi, deja...a aparut alt virus nu stiu unde aud la TV, ceva mai nasol ca, covidul.

| RAY explică (pentru Mosotti):

Crezi ca reprezinta o amenitare pentru noi cei cu reparatile AI?

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Nu neaparat.

| Nirvanaaa a răspuns:

Poate se aruncă roboții de pe scări cum a făcut ăla din Coreea de Sud și scăpăm.

| Furnicuta000 a răspuns:

O sa fie multi oameni bogati cu milioane si miliarde de euro in buzunar pe care nu o sa aiba timp sa le cheltuiasca in aceasta viata si milioane de oameni care abia au o paine. Inteleg ca ai bani, ai muncit sa faci bani multi, dar mai opreste-te ca nu saracesti daca indrepti banii aia si spre alte modalitati sa faca si oamenii simpli bani

| Furnicuta000 a răspuns (pentru Mosotti):

Este un virus nou aparut, am luat si eu si toti cunoscutii mei si chiar cineva din familia mea a murit dupa ce a avut manifestari de gripa...

| TimberWolf a răspuns (pentru RAY):

Umanitatii*

| TimberWolf a răspuns (pentru Nirvanaaa):

Parca aud la stirile de rahat de pe part tv. ''un robot s-a sinucis azi dimineata aruncandu-se de la etajul 8 al blocului in care locuia, se pare ca problemele personale l-au coplesit.''