Am fost ieri la magazin sa cumpăr un produs și nu a venit nimeni acolo sa ma servească, era o fata scheleta tânără, am stat 4 minute și nu a venit nimeni, a făcut intenționat asa *** ce lucra acolo nu era în spate sa zici ca avea treaba în spate cum era normal jegoasa era în dreapta la un pas de unde eram eu aia era vitrina cu mezeluri acolo de regula erau 2 femei, eu nu bag mana în foc ca era acolo și ma văzut și o făcut intenționat, dar am auzit o șoaptă a unei colege a ei, atunci mi-am dat seama ca mă văzuse acolo dar nu a vrut sa ma servească javra, mai statea și 2 femei acolo lângă mine la rand și pana la urma a apărut zdreanta aia ca a văzut ca aștepta femeile alea ca dacă nu veneau alea încă mai așteptăm, și i-am zis ce rahat nu vine nimeni acolo ca stau de n minute acolo și tot ea comenta ca nu e adevărat dar o i-a zis și o femeie și tot comenta scheleta, am luat-o tare dar tot ea se găsea sa comenteze, deci ma mir cum de m-am mai controlat în momentul ala ca eu sunt letal când ma enervez îmi cunosc nervii de multe ori și las de la mine, dar uite ca dacă ești un om prea bun te ia de oaie. O sa merg din nou acolo și dacă vad ca mai face figuri nu o vad bine mi se rupe ca ma închide dar o rup acolo în magazin în bătaie ca vad ca nu știe ce e aia frica, respect, rușine, sa imi bag pl dacă nu bat tot magazinul de muistele alea ca deja nu mai pot, o sa impun frica o sa iau la bătaie lumea ca vad ca nu se poate altfel, cine o sa ma enerveze direct la spital o sa ajungă chiar m-am saturat, am și eu o limita, nu pot fi sfânt la nersfarsit, nu realizează cât de periculos pot deveni nu știu pe cine morții ei se bazează ca arata ca o scheleta dacă ii *** o flegma fac gaura în ea, nu știu unele pizdhe de unde au atâta tupeu jegos pe ele, pe politie pe bombardierii lor nu știu pe ce se bazează, eu tot încerc sa ma calmez dar sunt provocat, a pai dacă vor sa îmi cunoască latura cealaltă o vor cunoaște nici 10 psihologi nu o sa le mai facă bine. Lumea asta e proasta rău dacă m-a văzut anxios, speriat de bombe ma cred un fătălău, dar eu când ma enervez anxietatea aia se transforma în agresivitate deci nu știe ce le vor aștepta. La patron nu rezolv nimic dacă le spun, ca țin cu ele, ca le-o da sub coada, nu țin cu dreptatea, sincer îmi este scârbă de romani și de țigani, națiile astea trebuia ucise nu ucrainienii, ca romanii și țiganii fac rău peste tot în lume și sunt cele mai rele nații. Ba deci eu nu am treaba cu nimeni frate, nu deranjez pe nimeni, stau în casa în majoritatea timpului dar sa stau mereu sa fiu luat de balon când eu îmi știu potențialul. Și dacă cheamă pe cineva sa ma bata atunci se deschid usile iadului! Sunt satul pana peste cap de națiile astea nu mai exista respect, bun simt și rușine, de multe ori susțin ca romanii sunt ca țiganii și am dreptate, nu mai exista oameni buni cu cei 7 ani de acasă, sau se ia după unii dușmani care ma bârfesc și denigrează, pai aia nu o sa ajungă în viata lor la nivelul meu, câți bani am spart eu în 6 ani nu au avut ei în viata lor, le e ciuda ca îmi merge bine ca nu muncesc și cu toate astea am de toate, fac cumpărături și de 4 - 5 ori pe zi, am spart 1800 de lei la păcănele odată pai cacanarii ăștia când vreodată o sa ajungă la nivelul meu? Eu am avut bani nu mai am sunt sărac nu a bogat, dacă am jucat în ultima vreme mulți bani la păcănele asta nu înseamnă că sunt milionar, eu pur și simplu am jucat la risc ca nu am putut din cauza anxietății sa lucrez și, și dacă eram bogat de ce nu își vad de treaba lor și ma bârfesc ca "prostul ala a prins coroane și nu a luat banii" uite în morții lor ce treaba au ei ca am pierdut eu banii la păcănele când retardații nici nu știu care era situația dar s-a luat după un fraier care stătea pe scaun lângă mine și o văzut cum jucam, prostul ala o văzut 28 de milioane nu 280 de lei ca la aparate nu arata 280 de lei arata cu mai multe zerouri când prinzi ceva și idioții s-au luat după incultul ala care merge la barul de lângă mine ei bea cu bețivii aia care merg zilnic acolo, acolo se duc numai țigani, cocalari, ciobani, moldoveni infecți și pușcăriași ca să vezi nivelul de cultura. Dacă chiar eram prost mai eram eu subiect de discuție ca dacă nu ma discuta pe mine nu au pe cine ca de iei nu au ce spune nimic interesant, eu dacă l-aș considera pe unul prost eu nu mai îl aduceam în discuție ca doar era prost, vorbeam de cineva important, de un om calumea dar e ceva la mijloc de sunt asa de urât de multa lume, cred ca tot de le "prietenii" cu care umblam eu știu multe despre mine sau de la familie ca și acolo am dușmani, se fapt ca să ști în zilele astea neamul te foote prima data!
Nu știu ce sa fac sa mai merg la magazinul ala sa nu mai merg dar sincer mi teama sa nu o bat acolo, e incredibil cât tupeu pot avea unele baragladine infecte. Pai da, ma vad mereu singur, anxietatea m-a pus atâta timp într-o lumina proasta ca eram speriat de bombe se vedea pe fata mea dar prostii nu știu de ce sunt în stare ca asa anxios cum sunt ii execut, pe mine nu mai ma domina anxietatea, acum o sa încep sa fiu ca înainte, lumea ma face sa fiu un om rău, caute sa te provoace și tot ei apoi se dau victime, pai ăștia merita bătuți crunt sa rămână cu traume toată viata indiferent ca e femeie sau bărbat mai dai în morții lor dacă ei nu ma respecta eu de ce i-aș respecta? Niciodată nu o sa ma las călcat în picioare indiferent câte lovituri primesc de la viata, nu suport sa fiu subjugat îmi fac dreptate singur ca politia și patronii nu fac nimic în morții lor
Dacă e vorba de femei, fiindcă le impresionezi puternic. Emoția puternică face ca creierul să lucreze intens și resimte o lipsă de oxigen. Atunci, cască.
Adică inspir frica? anxietate?
Da și unii bărbați ( smecherasi, bombardier) am sesizat ca își tot țin mana la oua nu știu dar eu am anxietatea atât de puternica încât cred ca o transmit și la alții dar sunt momente când sunt incredibil de curajos și plin de confidenta, deci starea de anxietate nu e permanenta, mai ales când sunt nervos atunci ma uit atent în ochii oamenilor și unii parca se simt intimidați, alții în schimb ma intimidează pe mine dacă se uita foarte atent la mine. Eu cred ca e desconsiderare căscatul la femei ca și cum ar fi gândit: iar îl vad pe fraierul asta, sau le transmit o stare nașpa de apatie fiind depresiv, sau știe ca stau numai în casa de la alții și e un semn de desconsiderare, de lipsa de respect și superioritate. Care varianta ar fi valabila din toate astea habar nu am, cert exte ca sunt ditamai omul și sunt și mai închis la ten, arat a țigan, turc, arab, marocan.
La femei le inspiri excitație sexuală. Ceva apropiat de hipnoză. De aceea le apucă căscatul. Gândește de ce oftează o femeie. E tot o inspirație adâncă.
Dar de unde ști tu toate astea? Asa de frumos sunt, nu știam
Am fost consultant, ghicitor, clarvăzător timp de 56 de ani. Am scotocit viețile a mii de oameni, am citit mii de cărți, am trecut eu însumi prin mii de pățanii.
Faci sau nu, vremea amorului trece. Am si varianta vulgară, dar nu mă lasă roboțelul să o pun aici.
Pai și la mine ce vezi în prezent sau viitor? Ma voi sinucide? Voi scăpa de depresie, anxietate? Ma voi insura? Ce trebuie sa fac sa fiu împăcat cu mine însumi? Sa evoluez? Dezvolt? De ce am atât de mulți dușmani dacă eu nu fac rău la nimeni? De ce ma urăsc atât de multă lume fără ca eu sa le fi făcut ceva vreodată? De ce sunt tocmai eu cel mai tăcut din familie când eu sunt singurul care a fost foarte bun la învățătură în școală? De ce nu ma pot integra în familie, într-un grup, sau alt context? Ajută-mă dacă poți ca simt ca cedez, am o anxietate foarte urata de aia iau xanax, fără xanax tremur când ies afara din casa și fac atacuri de panica, criza de anxietate.
Sa scap de problemele mele nu e suficient sa ma plimb și sa îmi iau cățel, am multe blocaje psihologice, ma autosabotez, nu am încredere în mine. Cum îmi vezi viitorul? Supraviețuiesc sau îmi pun capătul? Cum de este posibil ca eu sa fi știut ca maica-mea moare de un virus fix de Crăciun, la final de an înainte cu câțiva ani sa apară covid? Ai zis ca sunt premoniții, ce calități am? Cum le pot dezvolta?
Văd că ești utilizator TPU senior. Astfel mă poți contacta cu mesaj privat sau printr-o felicitare. Ai pus multe întrebări aici cu impact personal puternic. Aici, de multe ori, în zona publică, fiind prea mulți de toate felurile, fiecare interpretând in felul lui mesajele afișate, de multe ori discuția deviază. Am să îți răspund la toate.
Pai și la mine ce vezi în prezent sau viitor?
Ca să pot vedea ceva, am nevoie de conexiune, pe care nu o am deocamdată.
Ma voi sinucide? Nu pot să garantez că nu vei încerca.
Voi scăpa de depresie, anxietate? Dacă te hotărăști să scapi, da.
Ma voi insura? Da, dar nu mă întreba cât o să dureze.
Ce trebuie sa fac sa fiu împăcat cu mine însumi? Să te împaci.
Sa evoluez? Evoluezi oricum, depinde ce direcție alegi.
Dezvolt? Da.
De ce am atât de mulți dușmani dacă eu nu fac rău la nimeni? Fiindcă asta nu e suficient, trebuie să faci și bine.
De ce ma urăsc atât de multă lume fără ca eu sa le fi făcut ceva vreodată?
Asta este interpretarea ta eronată.
De ce sunt tocmai eu cel mai tăcut din familie când eu sunt singurul care a fost foarte bun la învățătură în școală? Cele două nu au legătură una cu alta.
De ce nu ma pot integra în familie, într-un grup, sau alt context?
Pentr că nu vrei.
Ajută-mă dacă poți.
Dacă pot te ajut, dar să îmi spui concret cu ce te pot ajuta. Nu dau sfaturi, că nu o să asculți de mine.
ca simt ca cedez, Cum simți asta?
am o anxietate foarte urata.
Cum o ai?
de aia iau xanax,
Dacă continui să iei sanax nu vei scăpa de ea.
fără xanax tremur când ies afara din casa
Să ieși tremurând.
și fac atacuri de panica, criza de anxietate. Cum le faci? De ce ți-e frică, cum o simți frica?
Sa scap de problemele mele nu e suficient sa ma plimb și sa îmi iau cățel,
am multe blocaje psihologice, Ce blocaje?
ma autosabotez, De ce?
nu am încredere în mine. De ce? Cum îmi vezi viitorul? Nu îl văd clar.
Supraviețuiesc sau îmi pun capătul?
Așa cum am spus, nu pot să mă pronunț. Depinde de tine ce decizi. Dacă te decizi să supraviețuiești, dacă nu, nu.
Cum de este posibil ca eu sa fi știut ca maica-mea moare de un virus fix de Crăciun, la final de an înainte cu câțiva ani sa apară covid?
De ce susții că ai știut? Când știi ceva, cum știi? Dacă nu murea atunci, ai fi știut? Ai aflat că știi doar când a murit. Dacă nu murea, nu știai nimic,
Ai zis ca sunt premoniții, ce calități am? Ai această calitate.
Cum le pot dezvolta? Ce anume vrei să dezvolți? Ce vrei să cunoști din viitor? Sunt 8 miliarde de oameni acum pe pământ, care trec zilnic prin 8 miliarde de întâmplări. Ce vrei să cunoști, despre viitorul cui, și de ce? Iar după ce o să cunoști, la ce o să îți folosească ceea ce cunoști?
Adrian m-a ignorat și eu la fel nu mai poți sa ii răspunzi, Delireaza, eu nu cred o iota, de câțiva ani tot le spune userilor ca le da mesaj în privat și mie și îți mai da pe naiba, el se crede un fel de Iisus
A dat răspunsuri foarte bune cand și a făcut cont apoi numai răspunsuri de umplutura. E rupt de realitate nu ai ce sa faci