| MissSmile a întrebat:

Din ciclul intrebari stupide, prietena mea Ioana, vrea sa invete sa zboare de la etajul 10. S-o faca sau sa nu o faca? rolling on the floor

Răspuns Câştigător
| suprebestiala a răspuns:

Zii la ioana adica mie sa faca ce simtebig grin o sa reuseasca ca doar ea ii batman

11 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Recomand strategia mesterului Manole.Nu da gres.Bonus:intri in legenda+in locul unde cazi iese o fantana ca prin minune
P. S:tipul ala care a sarit de la etajul 34 a supravietuit.Recomand cladiri mai inalte, eventual avion

| Arthur a răspuns:

Prietenul la nevoie se cunoaşte. Care - cui oferă o aripă de ajutor în pana mea?
Venim tot TPU-ul să vă lansăm!

| Flav a răspuns:

Dumnezeu s-o ierte.

| Vizitiul a răspuns:

Eu zic sa invatati amandoi in acelasi timp. Din ciclul raspunsurilor optimiste.

| clauss a răspuns:

Cred ca nu faci misto de noi, daca a adevarat ce zici, fugi cu ea la un psiholog

| Artemisia a răspuns:

Vai de mine! ce mai auzi in ziua de azi.sa nu faca prostii de genul asta. poate tie ti se pare amuzant, mie nu.viata este mai importanta decat orice in lumea asta. daca chiar are probleme duceti-o la un doctor. daca vrea doar sa se distreze, asa doar pentru her entertainment, fa-o sa priceapa cat de pretioasa este viata! sper ca vei reusi sa rezolvi problema.

| Hypathia a răspuns:

Prietena ta Ioana fiind o pasare, nu? Pentru ca animalele din specia Homo sapiens sapiens nu pot zbura.

| Aia cu cap mare a răspuns:

S-o faca!
Abia astept sa revi peste cateva ore cu intrebarea:"Care ii cel mai bun spital la care s-o internez pe Ioana?"

| iulya_6394 a răspuns:

S-o faca doar cu un sut in fund de la cineva

| AlexJB a răspuns:

Salut! Sfatul meu sa nu o faca! Sau daca vrea neaparat duceti-o la un PSIHIATRU!

| dreapupikdulshe a răspuns:

Doamne sfinte sa nu o faca doar daca nu are puteri supranaturale domane