| Invictusman2025 a întrebat:

Din nou m-au furat ăștia cu glovo, am platit 139 și pe bon arata 122! Cred că nu au avut toate produsele ce le-am comandat și mi-a pus că și cum mi-au venit toate produsele! A mai venit și un curier străin de nu am putut sa mă înțeleg el! Când spun eu că românii nu știu decât să fure am dreptate 100%
Magazinul ăla infect trebuia să mă anunțe că nu are toate produsele!

8 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Ai sunat înapoi, să le spui de problemă?

| Invictusman2025 explică (pentru Kufu95):

Ce sa mai sun că m-am saturat sunt și bolnav de gripa și nu am nici credit, și dacă se poate nu e ok ce se întâmplă, mereu pățesc la fel în biserică mamii lor de hoți! Trebuia să mă anunțe că nu are produsele respective nu sa mi le bage pe gat! Ăștia sunt românii și țiganii niste hoți ordinari! Mereu au fost așa! Ăștia merita scuipați! Pe lângă ce mâncarea e scumpă ne și fura

| Kufu95 a răspuns (pentru Invictusman2025):

Ți-am mai spus, întâmplările astea nu se rezolvă de la sine, dacă tu nu iei atitudine, nu una violentă, ca să fim bineînțeleși sau cauți undeva unde poți să lasa o reclamație sau un review în care să explici exact, ce ai pățit.

De fiecare data m-au furat! Ce atitudine sa iau că o să îi înjur de morți m-am saturat de țară asta de hoți! Fix ce era mai important nu mi-au pus. Nu trebuie sa mai comand dar sunt prea bolnav nu pot ieși afară nici pastile sa îmi iau. Sa le de-a Dumnezeu după suflet.

Eu mor aici cu zile ce sa ii mai sun că nu știu ei sa își gestioneze comenzile? Mai bine ieșeam și luam eu dar anxietatea e la nivel 10 au angajat statul și străini, Romania e dusa pe pl.

| Invictusman2025 explică (pentru RAY):

Am gripa nu pot sa fac nimic,eu am avut și Covid dar am avut noroc că trăia maică-mea atunci. Tatăl meu vitreg m-a salvat că o mierleam și eu și ăștia își bat joc de mine! Nu am pe nimeni care să aibă grijă de mine, pot sa mor oricând, am un neam indiferent. Am noroc că îmi aduce un prieten pastile
Daca mai exista Covid deja rămâneam cu sechele
Băiatul ăsta nu știu dacă e roman, daca era român și asta era la fel ca neamul meu
M-am saturat frate și dincolo daca merg nu scap de români și de țigani, mai bine stăteam între străini suntem foarte răi nu știu cum ne mai suporta Dumnezeu.

| Invictusman2025 explică (pentru RAY):

Poate nu ar trebui sa generalizez dar sunt foarte nervos
Am cunoscut totuși o româncă aici pe TPU care cu multe m-a ajutat, dar ea e diferită are un suflet nobil