| LoveSleep a întrebat:

Din seria "Băgăm groaza în copii" și pentru toți cei care nu știu de ce o au mică.

http://imgur.com/a/ADwj1

Luați, cultivați-vă.

9 răspunsuri:
| FABULOSUL6000 a răspuns:

Inafara de preocuparea ta pentru scule, tu mai ai si alta pasiune?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Radeti voi de ea, dar la urma urmei a incetat sa mi se mai para wow si sokant ce posteaza.
De multe ori chiar cred ca posteaza chestii de bun simt, chiar daca abuzeaza un pic de intimidare, mi se pare deja expirat ce face Donna pe site.
Cand vi se pare ca sare calul exista pagina de Contact unde evident trebuie sa insistati cat mai detaliat.

Cat despre postarea in cauza. Lasa sa bage groaza. Macar de frica sa stie unii, tot e ceva.

| PersonajFictiv a răspuns:

Wrong site,LoveSleep, wrong site.
Zi asta pe un site pe care utlizatorii in mare parte sunt inteligenti, daca vrei sa se schimbe ceva.
Am vazut acum ceva timp un raspuns de al ei, in care jignea pe cineva care a pus o intrebarea, care cauta o solutie la o problema iar in schimb a primit jigniri, descurajari de la ea.
Pe aici sunt foarte multi prosti dar sunt si cativa utilizatori inteligenti si cu bun simt pe care ii apreciez.
Pe aici se promoveaza ideea de "taci si inghite ", cat mai asemanatoare de meseria unora de aici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru PersonajFictiv):

Problema e ca in general userii cu diverse chenare (mai ales cel mai comun este cel de campion al zilei) sunt foarte scutiti de la jigniri. Cel mult li se pot sterge raspunsurile (asta daca vrei sa-i raportezi).
Daca te bagi si tu in "cearta" cu ei, tot ei sunt primii care au priza directa la admina si pe tine te eradica/suspenda abuziv. Tot ei sunt primii raportaci, la asta ar fi de fapt campioni.

Crezi ca doar userii de aici trebuie sa fie inteligenti? Pot sa fie si toti prosti (de fapt, e foarte probabil). Important e pe mana cui e site-ul. Iar actualul TPU este doar un maglavais de site Q&A cu iz de retea sociala la nivel corporatist unde conteaza numai sa postezi de mantuiala, nu conteaza ca faci doar spam sau scazi IQ-ul celor care te citesc.
De pe TPU se genereaza doar reclame si statistici care scot bani.
Iar noi doar avem un loc gratis unde sa ne pierdem vremea. Pana la urma hardware-ul pe care ruleaza site-ul trebuie si el platit macar. Fair to say.

Dar pe TPU "ajutorul" e doar un echivalent amarat al unei teme de Wordpress. Putea la fel de bine ca TPU sa se fi numit SOS (Salveaza Oamenii Saraci) sau ZFB (Zi-mi un Film Bun), ori MDS (Mamaliga, Dragoste si Sex/Sarmale).
E un motto, un brand, un ce vrei tu.

Insa in privinta Donnei Alba deja mi se pare expirat ce face ea pe site, repet. Cand cineva insulta/jigneste/batjocoreste pe cel care pune intrebarea (daca e totusi una de bun simt) atunci da, merita maturat, dar doar pentru ca spune minciuni sau dezinformeaza n-ai ce sa-i faci decat sa semnalezi la respectiva intrebare (OP-ului/initiatorului). De multe ori nu merita sa te bagi in seama cu oricine. Nu aveti cum sa ajungeti la o intelegere. Unii vor cu orice pret sa persiste in prostia lor. E ceea ce ii face sa se simta si speciali, culmea.

| LoveSleep explică (pentru FABULOSUL6000):

Taci mă, țiganule.

| LoveSleep explică (pentru PersonajFictiv):

Ar fi stupid să militez aici pentru suspendarea ei, ținând cont de ce răspunsuri dau eu.
Puțin îmi pasă ce face Donna, în mare parte mă amuză. Dar când nu o face, mă doare sufletul să văd atâta siguranță și încredere într-un răspuns total greșit.
Nu intenționez să schimb nimic și nu am pretenția să se schimbe ceva. Dorm la fel de bine noaptea și cu Donna pe site, și fără. "Mă leg" de răspunsurile ei aiurea pentru că mi se par subiecte bune de conversație și fac print-uri pentru că e păcat ca cineva care n-a intrat la întrebarea aia să piardă așa minunăție.

| GoldenZenith a răspuns:

Amin!

| Ryumex a răspuns:

Frumos întradevar happy poate catre amuzant*
M-am cultivat, cui îi pasă.....de Dona, RAY, Sleep?
.
.
.
excact.

| LoveSleep explică (pentru Ryumex):

Cuvintele tale dau în mine mai rău ca un virgin într-o curvă, vara, pe plajă în Vamă.