| AndrewTate7789 a întrebat:

Dintre Marcel Ciolacu, Klaus Iohannis, Elena Lasconi, Călin Georgescu, Nicușor Dan, Lucian Romascanu, Anamaria Gavrila care este cel mai periculos și mai negativ personaj pentru România?

5 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Kremlin Georgescu dar pot aparea alti peste noapte cu aceeasi mentalitate ca a lui.

suntserios
| suntserios a răspuns:

La momentul de fata e clar ca CG nu?

| goguPatent a răspuns:

Depinde ce fel de persoana esti...

Daca esti putin analfabet si rau intentionat o sa ii pui pe Nicusor si Lasconi pe primul loc ca fiind cei mai rai.

Daca vrei sa pari interesant si "antisistem" pe Ciolacu si Iohannis.

Daca gandesti putin la ce scot pe gura unii din ei si ce trecut au o sa zici Georgescu.

| Dismally a răspuns:

Pe ultimii 2 nu ii cunosc, dar din ceilalti Calin Georgescu ar fi cel mai rau. Nu pentru ca ne-ar scoate el din NATO si UE ci pentru instabilitatea politica care se va resimti in economie si ne va afecta pe toti.

| Takaoi a răspuns:

Fără doar și poate Călin Georgescu și Ana Maria Gavrilă sunt cei mai periculoși pentru România.
În schimb cel mai bun după părerea mea ar fi Nicușor Dan. E olimpic internațional. A câștigat primăria capitalei cu 45%. Deși la sectorul 6 am votat cu candidatul PNL, la primăria generală l-am susținut pe Nicușor și am votat Da la referendumul făcut de el.
Nicușor pare a fi unul dintre cei mai capabili politicieni români la momentul actual.