| acerr a întrebat:

Dl CALIN GEORGESCU
sper ca il stiti, care este parerea voastra? eu il plac si vreau sa fie presedinte

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Oare de ce așa multi confundați extremismului și afinitățile către Rusia cu naționalismul românesc. de când *** obiectivul României e să facă elogii Rusiei și să pierdem 30 evoluție și detașare de comunism?

10 răspunsuri:
| Dismally a răspuns:

Este un rahat cu ochi dupa parerea mea, se viseaza si el un mic dictator doar ca e prea mic si prea neinsemnat. Intr-un interviu de-al lui spunea ca masele de oameni sunt proaste, nu stiu ce vor si incotro s-o ia, norocul lor este ca la anumite intervale de timp se naste cate un lider genial care sa le conduca pa calea cea buna... Am mai avut un lider de genul acesta, care stia el ce este mai bine pentru toata tara, geniul din Carpati... n-a sfarsit prea bine big grin

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Îl place și Putin. Și popii îl plac.

| Dragosdoar a răspuns:

Mie Imi place de el,e pattriot, dar nu pare extremist ca sosoaca. Dintre el si Iohannis, l-as alege fara sa clipesc. E nationalist, iubeste tara. Trebuie sa tinem la patrioti, ca astia lucreaza pentru noi. astia tin la interesele tarii. Si pare citit, are carte omul, se cunoaste dupa temperament si dupa discurs

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din postura actuala pare ok omul. Din alta postura s-ar putea sa ii stea altfel.
Nu m-as arunca sa zic altceva.
Puterea schimba pe oricine.
Uite un motiv pentru care mersul la vot imi pare inutil.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu știu într-o țară care vrea sa arate că e civilizata și proeuropeana cum ai putea sa susții un ticălos care linge bocancii rusești și împărtășește ideologia extremistă a aur

| Dragosdoar a răspuns (pentru suntserios):

Nu am vazut sa zica ceva de Putin sau Rusia. Dimpotriva, as zice ca AUR nu prea rezoneaza cu dorintele rusiei deoarece au sustinut unirea cu Rep. Moldova. Gandeste te si tu.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Dragosdoar):

Citez din Georgescu
"Șansa României este înțelepciunea rusească"

"În Moldova este un președinte… nu vreau să comentez, nu are rost… prefer să mă abțin… Se merge din rău în mai rău. Marele matematician Grigore Moisil spunea: «O nulitate ridicată la putere tot nulitate este»"

"Rusia nu este o țară lașă – și sigur își va proteja compatrioții."

Călin Georgescu: Ion Antonescu și Corneliu Zelea Codreanu sunt eroi prin care „a trăit istoria națională"

În ultimul an, paginile de Facebook ale partidului, ale fondatorilor săi, George Simion și Claudiu Târziu, și cea a lui Călin Georgescu, omul propus pentru funcția de premier în urma alegerilor din decembrie, au înregistrat, în medie, o creștere de 500% a numărului de urmăritori.

Dar, în afara acestor patru pagini de Facebook, Balkan Investigative Reporting Network a descoperit o rețea de 10 site-uri de internet care susțin că sunt publicații de știri independente, dar care sunt de fapt legate de AUR, precum și o alta, care recunoaște că are legături cu unul din liderii partidului, Claudiu Târziu.

Toate cele 15 pagini și site-uri web promovează narațiuni propagandistice răspândite și de Rusia.

Atât de mult a susținut Simion unirea cu Moldova încât e persoana non grata acolo. Lool

| acerr explică (pentru suntserios):

Fain ai scris, dar DL C alin nu face parte din AUR.
Partidul Stamosesc se numeste

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru acerr):

Am zis eu că face parte din Aur? aur l au susținut și propus prim ministru pentru că au aceleași interese ticăloase

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru acerr):

Ehh uite ca de azi face parte din aur.

https://www.g4media.ro/......lui-d.html

practic si a oficializat pozitia de extremist antisemit prorus

Întrebări similare