Ori te gandesti prea mult la visul de l-ai avut in seara precedenta, ori ai nevoie sa te duci la un medic stomatolog pentru a-ti remedia o problema dentara. Visele sunt doar imagini ale subconstientului, de obicei reproduc fapte din timpul zilei si explicatia lor este una cat se poate de simpla. In traditia populara sa visezi dinti era ceva rau insemna ori moarte ori ceva de genul, dar nu o sa patesti nimic, stai linistita, sunt doar vise -imagini reproduse de creierul tau.
Primul lucru care-l poti face este sa te linistesti.Visurile acestea iti apar din cauza stresului. Sfatuiestete cu familia ta, pot sa-ti dee sfaturi bune.Priveste un serial bun,care poate sa te linisteasca, stiu eu un serial foarte bun,, Odnajdi v scasce,, sau,, Ih pereputali f rod dome,,.In timp ce privesti aceste seriale manica ceea ce iti place mai mult. Funda?*
Eu am vrut sa aflu ce inseamna acest vis. Nu ce sa fac ca sa ma linistesc.
Interpretare vis: Dinti
Daca sunt scurti te vei intalni cu prieteni buni; daca sunt lungi, tevei intrista; daca iti cad asteapta-te la nenorociri sau bloala; daca iti pui, esemn de intristare si nefericirel daca iti cad dinti albi e semn bun de sanatate; daca visezi dinti stricati si cariati te vei intalni cu amici de chefuri.
Buna. Cand visezi ca iti scoti dintii si curge sange inseamna ca iti moare cineva din familie, iar cand nu iti curge nu moare din familia ta.
Bună.
Nu te mai teme!
Vezi dicționarul de vise de pe www.elystar.ro
Pa, pa.