Da și nu, unii poarta haine mulate pentru a le sta mai bine pielea pe ei, ca atunci când le dau jos iasă celulita și șuncile pe ei.în general o persoana care arata bine pe sub haine nu o sa simtă nevoia sa facă asta chiar își ascunde formele și arată chiar spre mediocru cu hainele pe ea/el
Cam feminista aici. Iar femeile arata bine oricum, nu? Numai sa n-aiba haine.
Feminismul e o ideologie și nu are nicio legătură cu asta . Sunt și femei urâte. Nu-mi plac grasele sau anorexicele.
Bwhahaha, cui i-ar placea...o femeie misto se afla intre cele 2 extreme. Sa aiba ceva forme si sa fie proportionala, mi se par hidoase si alea cu prea multi muschi, trebuie sa fie finuta ca d-aia e femeie. Va ajuta si atitudinea atunci cand corpul e un minus, desi femeile arata din ce in ce mai bine
Astea care pun mușchi de obicei produc mai mult testosteron și încep să aibă trăsături așa aspre, masculine, nu-mi plac.
Și mie îmi plac gingășiile
Vezi sa nu ni le furi pe toate, mai lasa-ne si noua cateva exemplare de femei misto, ca apoi vom duce lipsa/
Pai goi de tot nu.Dar am un coleg care vara isi da jos pulovarul si e in tricou.Arata al naibii de bine in tricou as minti sa zic ca nu-mi place sa ma uit la muschii bratelor lui.
Ti se pare, frumosul e in orice. Fiecare, fie gras, fie slabanog are un " je ne sais quoi". Pana la urma corpul fiecaruia e diferit, cum si privirile noastre sunt diferite. Mergi la nudisti, vezi acolo lumea dezbracata care-si si apreciaza corpul, si asta cred ca e mai important decat semidezbracat sau semi-imbracat sau imbracat.
Voiam sa punctez ca e o afirmatie superficiala care impinge interlocutorul sa judece dupa aparenta.
Sunt de aceeasi parere, femeile au un corp mai frumos, ori suntem obisnuiti cu el mai mult. Un barbat gol nu este o imagine asa de placuta.
anonim_4396 întreabă:
Nicoleta6 întreabă: