Ba da la figurinele Heidi, chiar și ciocolata Dubai deși e demențială dacă e în staniol transparent prinde gust ciudat
Inca o data iti spun, staniolul nu e transparent!
staniol = Foaie subțire de staniu sau de plumb ori de aluminiu, folosită la împachetarea unor alimente sau produse industriale, în scopul unei bune conservări.
Tu te referi la celofan
celofan = Produs chimic obținut din soluție de viscoză sub formă de filme și de foi subțiri transparente, impermeabile, insolubile în apă și în alcool, folosit la ambalaje.
Nu știu sincer nici eu exact cum se numește materialul, cauta pe net ciocolata Nussnacker, figurine Heidi, brânză topită Hocland( și la brânză se folosește la fiecare felie in parte și chiar și brânză prinde gust a balon din cauza materialului), celofan sau e o fi oare de ce are miros a balon iar produsele ambalate prind gust ciudat ca un balon gen?
Mai exact e o folie foarte subțire, transparentă, chiar nu știu din ce material e făcută
Ti-am scris mai sus ce este, dar nu vrei sa intelegi
Https://www.facebook.com/......KKZpuhiKl/ ăsta e mai exact folia, staniol sau celofan ce o fi, e mortala ciocolata Dubai dar mi se întoarce stomacul pe dos numa când mă gandesc ce urat pute materialul,, balonat" și ce gust de oribil prinde ciocolata de la el
Eu cred ca tu nu stii sa citesti.
Altfel nu imi explic cum dupa ce ti-am scris exact ce este si ti-am dat si definitia, tu inca nu pricepi ca e vorba de celofan!
Am înțeles dar nu înțeleg de ce miroase a balon?
Nicoleta6 întreabă: