Pentru mine, parul reprezinta farmecul numarul 1 care aduce adeseori inbunatatiri a chipului, o fata cu parul lung, ingrijit si frumos mi se pare mai atractiva.
Apoi ochii,, buzele si fizionomia completeaza frumosul fetei.
)))))))))))))))))).
Pai... la fatuca vreau sa fie qt, draguta, adorabila, intelegi tu. Prefer sa arate mai tanara decat este.
Ochisori caprui.
Si parul desprins.
Taci ca si tu admiri
Am inteles , daca nici eu nu o fac, atunci cine? ))))
Deci sa aiba 30, dar sa para de 20, am inteles
Ochii caprui sunt cei mai frumosi
Eu admir natura
Mda... nu ar strica ^_^.
A da. bine ca mi-ai reamintit cu ultima propozitie.
Sa fie naturatala la fata. Fara machiaj sau alte prostii. Rujul e cel mai insuportabil pentru mine -_-. Deci URASC fetele cu ruj . (stiu, sunt ciudat )
Nu esti ciudat, chiar te admir ca gandesti asa... bravo, felicitari!
Meriti un premiu
Hai maa
Raspunde, eram curioasa sa vad ce raspundeti toti, asa ca baga mare si zi raspunsul
Intrebarea asta este pusa aproape in fiecare saptamana.
https://www.tpu.ro/cauta/?keyword=cum+arata+fata+perfecta
Ai aici vreo 800 de raspunsuri :))
In fine... fiecare fata are o trasatura care o avantajeaza. Suntem oameni, este normal sa avem si defecte dar si parti frumoase.
Unde muncesti, in tara sau in diaspora. Diaspora arata tot timpul bine, altfel aranjata. Parul, coafura.
Eu nu am mai pus de mult intrebari de genu', am o perioada destul de lunga...
Daca ma pui sa scriu despre iubire, dragoste, dulcegarii, nu ma mai opresc, ies cuvintele pe banda rulanta ... si cum sa ma semnez?
Nu iti las acum... sunt cam obosita acum, o sa apara cand te astepti mai putin
In general parul, daca are un par ingrijit si placut la atingere, pentru mine e totul , daca ma lasa sa-l impletesc o iau de nevasta
Nu stiu cum sa-ti spun, dar, pana sa dai tu raspunsul asta ma simteam bine, acum mi s-a facut scarba...