Spuneee :'(. E pe 9 ianuarie. Ai timp sa-mi scrii pana atunci xD
Eu sunt nascuta pe 9 februarie, ce dragut
Am timp destul, o sa-ti scriu cate un rand in fiecare zi
Ochii, urechiușele, bărbia, obrajii, părul, ceafa, gâtul, buzele. Dar înainte de toate, personal, privesc către colțurile gurii și a ochilor, atunci când ea zâmbește.
Vezi ca sar la gatul tau... nu-mi place sa fiu comparata cu altcineva.
Expresia fetei + mimica: spun multe despre personalitate, daca stii sa 'citesti'.
Si aspectul per ansamblu, mai exact cat de bine se aranjeaza, vezi si acolo cine se crede: naturala, sophie, sophie de la tara, etc.
As zice parul, cand o vezi cu o freza deosebita care ii sta perfect, de iti vine sa zici "wow!", sau cand te joci in palme cu suvitele lui si chestia asta devine o mica amintire memorabila. Dar... nu.
As zice fruntea, care, lata, arata parca toata inteligenta capsorului de care e ea atasata. Dar... nu.
As zice nasucul, sugubat, ascutit, de parca ar vrea sa ma impunga atunci cand imi arde de glumite si de joaca cu ea. Dar... nu.
As zice obrajorii, rotunzi, decupati parca dintr-o pictura de DaVinci, perfecti atunci cand zimbeste... Dar... nu.
As zice gurita, senzuala, ce poate lua o mie de forme, de la zimbet pana la mirare, de la fericire, pana la uimire, ce poate spune o mie de cuvinte care sa imi faca viata mai frumoasa, mai plina de sens. Dar. nu.
As zice... Da, as zice ochii, rotunzi, mari frumosi caprui, ce pot exprima o mie de lucruri dincolo de cuvinte, ce pot sa imi schimbe starea intr-o clipita, oricare ar fi ea, doar dintr-o privire. Dar... nu.
Eu zic ca este lumina ochilor. Acea lumina
care arata ca dincolo de frumusetea trupului se ascunde ceva. Acea lumina care, prin privirea ei, ma duce intr-o alta lume, a sufletului a emotiei, a simtirii, a iubirii. Acea lumina care ma face mai fericit, ma inalta, ma ajuta in momentele cele mai grele. Acea lumina care, cand o vad, imi spune mereu ca nu sunt singur pe lumea aceasta... Da, asta este!
Depinde...frumusetea este subiectiva.Cred ca modul in care vezi infatisarea unei persoane este influentat si de comportamentul ei.Sunt unele de 40 de ani care emana mai multa energie pozitiva decat cele de 20.Automat incepe sa iti placa persoana aia.La fel, sunt tinere de 25 de ani care iti dau senzatia ca vorbesti cu o baba de 90.
RIP :'(. Atunci o sa ajungi la gatul meu
Sper ca te-ai apucat sa-mi scrii diploma. Ai o luna si 3 zile la dispozitie.
In concluzie vei fi mort
Mie-mi vin ideile mereu, asa ca...
Bineinteles, am spus doar la ce ma uit eu la o fata, acum fiecare se uita la ce e frumos, ca mai departe descoperi ca e fitoasa sau proasta e alta poveste
petalouda întreabă: