Dragi bărbați/băieți, cum percepeți voi femeia?
O percep ca mama,sora,prietena, amica, iubita, viitoarea mama a copiilor mei, o fiinta care isi poate aduce fericirea in viata ta sau suferinta
Ce frumos
Draga mea cum sa fiu misogin cu tine?
Nu cu mine neapărat, in general.
In general nu am nimic cu nimeni, sunt om cu cine e om, cu cine nu e il las pe drumul lui sunt indiferent, ca numai am încredere in sexul opus asta e altceva, ca simt involuntar atractie sexuala nu vad cu ce sunt vinovat, vad ca multe fete ar vrea ca barbati sa fie homosexuali sa numai fim atrasi de voi
unde ai văzut asta?
Realy multe fete se plang ca barbati sunt atrase de ele sexual,nu glumesc de data asta, in usa feministele chiar vor sa faca o lege daca te uiti la una =viol, nu ai voie sa privesti o fata chiar daca e frumoasa, slabuta ca tine, daca o privesti cica e obiect sexual, desigur ca multe feministe m-ar determina sa devin gay la cum arata ele, dar pe bune, e o jignire la adresa voastra sa ne uitam dupa voi? bine nu obesesiv desigur sau vreti doar baieti frumosi sa se uite dupa voi?
Ți-am zis că feministele alea sunt exagerate. Crede-ma, că oricărei fete ii creste inima când este admirata de barbati, indiferent că sunt drăguți sau nu.
Dar cand te admira un barbat frumos te simti in al noulea cer si reciproc e adevarat, scuze de spam
I love You too
Yep, stiu.
Cum percep eu femeia... sa ma gandesc bine, ca pe un suflet pereche daca e persoana potrivita, ca pe refugiul care ma scoate din cotidianul problemelor mele, ca pe o fiinta care m-ar putea face fericit, sa ma simt iubit si asa mai departe.
Măi, copii, măi! Și eu care credeam că sunteți misogini 100%
Copilu', eu nu am de ce sa fiu misogin, sunt un om normal care respecta femeia!
Observ.
Si atunci de ce ai crezut ca sunt misogin?
Dă-i cu praf de spam in alta parte.
Ca pe iubit.sot,prieten,viitor tata al copiilor mei, un sprijin la nevoie, ajutor de baza
Depinde de cum ne-am educat sa-i vedem pe oameni.
Daca vad femeia prin ochii lui Dumnezeu, ca o fiinta pentru care El Si-a dat viata, atunci voi vedea chiar si in ce-a care are personalitate mai slaba... -ma voi vedea pe mine. Voi face din ea ceea ce ea nu poate sa faca singura; o voi ridica acolo unde ea nu poate sa ajunga singura. Si lucrul acesta nu este de folos doar ei; lucrul acesta este singurul ce ma va face pe mine cu adevarat barbat.
Double Neme. Cute.
Dar sa nu-mi copieze aspectul fizic ).
In rest prefer sa-mi,, fure" tot ce tine de caracter, personalitate, inteligenta, pofta de s*x. STAI, CE? :O, temperamentul, inima si sufletelul .
Hopa
Și să știi că m-am prins și eu de ce ziceai. Sunt roșcată, nu blonda.
Ce legatura are culoarea parului cu asta?
Si ce voiam sa zic?
))) of, greu te mai prinzi!
Înțelesesem că nu trebuie să aibă același aspect fizic, la asta mă refeream.
Exact. ) daca poate cu putin noroc, o s-o am de sotie, macar copii sa fie frumosi ca ma-sa, nu urati ca tata-su .
Barbatul este altul fel decat femeia. Amandoi pot procrea!
Oricat de imbecili ar fi, se intalnesc ca mustele la rahat, si-o trag si apoi mai avem peste 18 ani alte femei si alti barbati.
la fel de prosti si usor de manipulat!
Ca si pe cana mea preferata.O ador atata timp cat este intreaga, insa atunci cand s-a spart, oricat as incerca sa o lipesc, tot vor mai ramane crapaturi si nu va mai fi la fel asa ca o inlocuiesc cu una noua.
O percep in functie de cum e ea.
Fiecare barbat are tiparul lui de femeie, nu cred exista o femeie universala pe care ar iubi-o orice barbat, e necesar sa existe aceste diferente pentru ca sa se formeze tiparele.
Aceeasi calitate pe care o posed eu de exemplu, poate sa fie ( si e ) exprimata in alt mod de catre altcineva( cu mici sau mari diferente), daca unei femei ii place acea calitate( sa zicem simtul umorului ), cand intalneste doi barbati care o poseda, o sa il aleaga si o sa simta mai mult pentru cel care o poseda in modul care o face pe ea sa se simta mai autentica, mai bine.
Sa nu se confunde cu "defectele" ( inselat, mintit, nu despre astea vorbesc ).
Pe acea femeie cu caracter puternic ma face sa simt ca imi atinge inima prin vibratia ei si mi-o incalzeste, iar pe aia cu caracter slab, simt o erectie.
Hai la o cafea, sa vorbim mai multe!
Inalt,frumos,bogat,inteligent,glumet,imbracat la 4 ace, glumesc sa fie cum a fi conteaza sa imi placa mie si ochilor mei.
It's simple, le percep exact cum se percep ele, daca o fata se comporta ca un "obiect" asa o sa o vad si eu, daca imi transmite mai mult de atat incep sa vad in ea toate calitatile unei femei adevarate...
Femeia pentru mine, e persoana care se bucura de fiecare clipa pe care o petrecem impreuna, se bucura de lucrurile marunte, ii place sa petreaca timp cat mai mult cu mine, si ii place sa se rasfete cand suntem amandoi. In plus de asta, imi place sa fie cu capul pe umeri si sa stie sa abordeze orice situatie! In mare, cam asta inseamna femeia pentru mine (iubita) cred ca la asta voiai sa ajungi.
Eu nu percep pe nimeni dupa sex ci dupa caracter. Dar daca ar fi sa zic... Nici nu stiu cum sa ma exprim dar pe scurt: ''Trebuie sa ne completam intr-un fel sau altul, barbatul este la fel de important ca femeia si invers''.