Bai, ma faci pe mine de betiv cersetor? Sa lasam asta, exista deja o metoda de a face bani, una infailibila. Munca. Inveti o meserie cautata, o aplici in interesul onor publicului, si ei iti dau bani.
Adica prin inselatorie. Prin munca dai ceva in schimbul banilor, Daca nu dai ceva, dar obtii bani, inseamna ca persoana a crezut ca primeste ceva in schimbul banilor, deci ai inselat-o. Nu iti recomand.
Pentru a face bani ai nevoie de bani, sânt metode multe de înșelătorie dar conștiință nu mă lăsa să primesc ceva fără să ofer, pe calea așa zisa normala trebuie un împrumut pentru a genera o afacere un produs de a primi bani.Nu sânt de acord cu cei ce comentează mai jos cu munca, nu ne-am născut sa fim sclavi.
Sa produci ceva in regie proprie e tot munca, o munca chiar mai grea, mai calificata si mai complexa. Sa muncesti nu inseamna sa fi sclav, profesionistii valorosi sunt tratati de patroni si sefi ca egali ai lor. Eu nu vorbeam de munca slab calificata, deoarece prin ea nu se pot obtine decat prea putini bani.
Pai din cate stiu eu unii youtuberi cunoscuti ca pewdiepie sau Mikey Hash si altii castiga mult din Youtube si nu cred ca depun efort enorm pentru ceea ce fac si o fac din pura pasiune si din placere.