Pretențiosule.
Păi în general sunt conștient că mulți văd dragostea în cu totul alte moduri, unele superficiale din punctul meu de vedere. De ce superficiale? Căci dragostea lor constă în experimentat și plăcere de moment care sunt lucruri instabile. Aceste persoane caută mai mult distracția. Însă nu pot spune că distracția e un lucru superficial căci fiecare are alte perspective însă e superficial să o asociezi cu dragostea în felul ăsta. Alte persoane cred în dragoste dar sunt mereu dezamăgite și nu o găsesc oricât ar căuta-o, altele o găsesc dar nu știu cum să o aprecieze și îi dau cu piciorul, altele se plictisesc după un timp căci nu știu să o gestioneze, altele nu pot să o simtă și preferă să rămână singure mereu. Ce trebuie să realizăm e că dragostea e percepută diferit și ca să o găsești trebuie să găsești o persoană care o percepe ca tine, asta ar fi prima condiție. A doua ar fi să și existe pentru celălalt și să se potrivească caracterele și hobby-urile, preferințele.
Din punctul meu de vedere dragostea înseamnă în primul rând emoție, deschidere, stabilitate, sinceritate, respect, egalitate, fantezie, aventură(nu cu alte persoane ci doar cu persoana iubită), încredere. Mai sunt persoane care stereotipează o mare parte din dragoste dar eu sunt genul pentru care nu înseamnă nimic prostiile gen că băiatul plătește sau că el invită sau cu cerere de căsătorie în nu știu ce fel. Eu vreau să avem felul nostru de a face lucrurile nu felurile impuse de societate căci sunt o persoană care poate să aibă propriile preferințe fără să îi fie impuse. Dacă vreau să fac ceva drăguț fac că simt nu că așa se face sau că așa e frumos. Nu dau doi bani pe așa ceva eu și de asemenea nu voi suporta niciodată tupeul, aerele și fițele. Deci ceea ce caut eu sunt rarități, dar mai bine singur decât să îmi încalc principiile și preferințele.
Fiecare are pareri diferite pe astfel de su biecte.
Sunt mai multe feluri de a iti arata afectiunea fata de cineva nu numai prin a cumpara niste flori cu ciocolata,trebuie sa iubesti ca sa fi iubit,fara dragoste si pasiune nu se poate.
Daca nu ai iubire,nu ai nimic.
Acum in legatura cu musulmanii,uite sunt si ei oameni, de ce ar trebui sa ne intereseze de ei sau sa ii judecam ca au alte traditii, obiceiuri, religie sau mai stiu eu ce? fiecare cu obiceiurile lui, probabil si ei au alte feluri de isi arata afectiunea dar nu ne priveste pe noi.
Dragostea o percep prin a iti ajuta persoana iubita alinando cand are nevoie, alintando, dar in acelasi timp sa fi protectiv; o palma poate simboliza faptul ca a facut ceva gresit la care trebuie sa se gandeasca, ceva care fara interventie putea duce la ceva mult mai rau ( nu incurajez violenta domestica ); bunătate = un ajutor oferit unei persoane prin diverse moduri dure ( dar care sa fie de folos ) sau delicate.Ma refer strict la ajutor emotional/sfat; Cat despre cazul femeilor musulmane ele ori sunt naive/speriate/indragostite orbeste sau cred ca ceea ce fac e bine.
Nu prea e ușor însă nici să o iei pe o cale care îți displace nu este ușor. E greu să îți găsești acea fată a visurilor. Foarte mulți oameni preferă să se mulțumească cu prea puțin însă în momentul în care au acceptat asta își pierd și șansa să întâlnească altceva asta dacă nu sunt niște nesimțiți care să își bată joc de partener care poate chiar simte ceva mai mult.
Când iubești și manifesti bunatate fata de cineva nu îi faci rau și o respecți. Iubirea nu se irita, nu își caută propriile interese.