| Gabriella22 a întrebat:

Dupa naștere corpul meu s-a modificat tare mult, vergeturi multe, burta lăsată, vase capilare pe picioare, mi-a căzut foarte mult păr, m-am lățit în burtă iar sânii mei e dezastru pe lângă ca sunt plini de vergeturi de la cum alăptez exclusiv de 7 luni mai se vede și diferența dintre ei dreptul e cu o palmă mai mare ca stangul sad încă nu mă accept așa dar asta e am dat viață unui suflețel mic de copil, o minune de la Dumnezeu. Oare o să rămân așa pe viață cu diferența asta dintre sâni laughing zici ca asta e preocuparea mea cea mai mare in momentul asta laughing laughing

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Chirurgie estetică.

| dullcat a răspuns:

Buna.Diferenta de sani au majoritatea femeilor (de obicei stangul e mai mare) chiar daca nu se vede cu ochiul liber.Nu ai incercat sa alaptezi de la ambii sani, schimband constant? Poate acum nu ar fi fost asa mare diferenta.Incearca lunile urmatoare sa alaptezi de la sanul mai mic, asta daca si bebe se da pe brazda si nu face mofturi. Apoi, atat timp cat sotul te apreciaza asa si nu are nimic de comentat despre niste schimbari absolut normale pentru orice femeie devenita proaspat mamica, nu vad problema. Daca si tratezi situatia cu umor atunci chiar nu ma indoiesc deloc ca totul va fi bine. laughing Sa va traiasca si mult succes.

| Gabriella22 explică (pentru dullcat):

Mulțumim laughing da discuția despre aceste mici lăptarii e mereu un subiect de amuzament și să știi ca nu l-am pus pe bebe mai mult la sânul drept față de cel stâng o fost zile când bebe papă doar dintr-un sân iar celălalt îl papă la următoarea masă sau când era prea flămând le mânca pe amândouă straight face dar cu toate astea tot se vede diferența laughing zici ca unul pleacă la vale

| Yuoia a răspuns:

Preocuparea ta sunt sanii?! Nu vezi ca te-ai ingrasat peste masura? Ia masuri acum.

| Gabriella22 explică (pentru Yuoia):

Nu mă așteptam la un așa răspuns laughing ți se pare ca sunt o femeie grasă la 55 kg? Am vergeturi pentru ca da într-adevăr din cauză ca m-am îngrășat de la 38 kg am ajuns la 55 iar în timpul sarcinii aveam 65 am slăbit 10 kg dar vergeturile sunt tot acolo sânii sunt tot la fel?‍♀️ iar tu ești tot un prost sad jalnic