Buna.Diferenta de sani au majoritatea femeilor (de obicei stangul e mai mare) chiar daca nu se vede cu ochiul liber.Nu ai incercat sa alaptezi de la ambii sani, schimband constant? Poate acum nu ar fi fost asa mare diferenta.Incearca lunile urmatoare sa alaptezi de la sanul mai mic, asta daca si bebe se da pe brazda si nu face mofturi. Apoi, atat timp cat sotul te apreciaza asa si nu are nimic de comentat despre niste schimbari absolut normale pentru orice femeie devenita proaspat mamica, nu vad problema. Daca si tratezi situatia cu umor atunci chiar nu ma indoiesc deloc ca totul va fi bine. Sa va traiasca si mult succes.
Mulțumim da discuția despre aceste mici lăptarii e mereu un subiect de amuzament și să știi ca nu l-am pus pe bebe mai mult la sânul drept față de cel stâng o fost zile când bebe papă doar dintr-un sân iar celălalt îl papă la următoarea masă sau când era prea flămând le mânca pe amândouă dar cu toate astea tot se vede diferența zici ca unul pleacă la vale
Preocuparea ta sunt sanii?! Nu vezi ca te-ai ingrasat peste masura? Ia masuri acum.
Nu mă așteptam la un așa răspuns ți se pare ca sunt o femeie grasă la 55 kg? Am vergeturi pentru ca da într-adevăr din cauză ca m-am îngrășat de la 38 kg am ajuns la 55 iar în timpul sarcinii aveam 65 am slăbit 10 kg dar vergeturile sunt tot acolo sânii sunt tot la fel?♀️ iar tu ești tot un prost jalnic
andreea_5894 întreabă: