Toate calitatile pot sa fie defecte si toate defectele calitati, depinde in ce masura... putina sensibilitate e buna, dar cineva prea sensibil ii poate irita pe cei din jur si ii e si lui greu sa socializeze sau...
Depinde de situatie. Trebuie sa stii cand s-o folosesti si cand nu, atata tot, e simplu
Persoanele hipersensibile aud,vad,miros,simt mai mult decat cei din jur.
Prin urmare daca consideri ca ai avea o latura sensibila,iar factorii tai senzoriali lucreaza mai mult decat cei de la persoanele din jur, persoanele cu care intri in contact, poti considera ca ai avea o calitate, dar poate fi si un defect daca totodata ajungi sa iti faci rau singura din cauza acestei laturi.
Conteaza cum ajungi sa te stapanesti pe tine insuti in relatiile cu mediul din jur, este un plus...foloseste-l in favoarea ta!
Sper ca ai inteles, simpla mea parere.
Sensibilitatea nu a ajutat niciodata pe nimeni, daca crezi ca cei sensibili supravietuiesc gresesti amarnic. Auzi, cica, sensibilitatea-i calitate, asta sa-i povestesti lui Nenea Vasile numai nu mie.
Semnat Putin Vodka 228
In exces e un defect. Cand eram mic, plangeam mult si nu pentru ca nu-mi lua mami ceva ci din motive profunde cum ar fi artificiile de revelion care pentru mine simbolizau trecerea timpului si moartea iminenta a parintilor mei sau cand vedeam un caine maidanez pe strada eram trist zile intregi pentru ca eu aveam o casa si el nu si ma tot gandeam ca ii e frig si ca sunt foarte multi si la toti le e frig si n-au ce manca si au si puiuti si nici aia n-au laptic de la mamele lor pentru ca ele n-au ce manca sau cainii mai slabi care sunt omorati de aia mai mari sau chiar oamenii rai ca omoara caini. Ma uitam si la multe documentare iar in unele se vorbea si despre braconaj si arata filmari in care lupi sunt impuscati de fermieri si deseori ma bagam sub plapuma si plangeam pana adormeam de la durerea de cap. Eram foarte sensibil.
Pai asta eu nu tie ti-am raspuns la intrebare, tu crezi ca tot ce vezi e declarat tie? Esti nebun, iar in situatia din viata mea sensibilitatea mi-a salvat notele bune de la scoala asa ca pentru mine e calitate SI PUNCT nu te baga in viata mea ca o sa ma bag eu in a ta, dar mai bine fa tu ce vrei din propira ta viata si pe a mea las-o in pace.
catthshshshs întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă: