| Doarunaltutilizator a întrebat:

După părerea voastră, totul era mai bine in perioada asta 2000-2010? sunt conștient că și atunci s-au întâmplat multe lucruri negative dar din ce puncte de vedere credeți voi că ne era mai bine atunci?

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Era la fel ca acum

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din anumite puncte de vedere era mai bine, din multe altele era mai rău.

| T0T a răspuns:

Păi eu unul mă bucur că mi-am trăit copilăria în perioada fără smart-phone-uri și fără pc-uri prea performante, fără internet. Am avut ocazia să mă bucur de copilărie așa cum aș fi ales acum, însă dacă le aveam pe astea de copil, ca și copil eram mult mai ușor influențabil iar părinții poate îmi luau și din astea și atunci îmi focusam toată viața doar pe așa ceva, mai puțin pe aer liber și pe jucăriile clasice. Perioada aia mi-a oferit diversitatea pe care copiii de azi nu prea o mai au sau care este greu de dobândit în aceeași măsură.
Însă aici fac referire doar la copilărie. Pentru un adult care știe să folosească cu folos și cu responsabilitate ceea ce are, cu siguranță e o perioadă mult mai bună aceasta.

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

Foarte bine zis! Dar ai uitat si ceva important, noi in perioada aia am copilarit cu generatiile echipelor noastre care erau unele de scris povestile romantice ale fotbalului.

Erau alte vremuri pe atunci in tot ceea ce faceai, modernizarea nu inseamna neaparat numai beneficii,, pe langa ea se inmultesc si mentalitatile care acum sunt mai jos de nivelul Marii Negre.

| Drimmero a răspuns:

Era altceva pe atunci, majoritatea lucrurilor pe acea vreme aveau alt farmec, cu totul aparte ( asta e doar parerea mea).

| PrintesaGumitaa a răspuns:

Era mai bine ca eram un copil bleg care doar stia sa se joace in fata blocului. Cu cat cresti si incepi sa constientizezi anumite lucruri care se petrec in jurul tau cu atat ai din ce in ce mai mult impresia ca o duci mai prost.